smörgåstårta till Bettan

Jaha en kompis till min mamma som jag nämnt förut i bloggen fyllde år idag och ville hemskt gärna att jag skulle göra en smörgåstårta till henne. Såklart fixar jag de :) 
Hon var ju trots allt min dagisfröken
 
Det blev med bottenlagret med mimosa och sedan två laget med skaldjur- och laxfyllning :) täckt med ägg, räckor, grönsaker/frukt och en laxros :)
 
 
 
 
 
 
 

mina drillflickor

jag, sandra, wilma och moa är denna helgen i västervik på kul-i-jul en tävling för drillare, dansare, gymnaster mm. vi har jätteroligt :)
Halloweentårtan!

Jag kände verkligen att jag hade press på mig inför halloweentårtan.. jag hade ju varit stor i truten och sagt att det kommer att bli någonting extra, paniken strömmade genom kroppen den sista veckan och jag visste vad jag ville göra men var inte säker på om jag skulle lyckas!
MEN! jag blev supernöjd, precis det jag ville göra! blev så otroligt nöjd!
 
Dock är det lite olika ingredienser i de båda tårtorna.
Ingredienser: två red velvet bottnar, två chokladbottnar, Vit chokladmousse, ljus chokladmousse, tinade hallon och jordgubbar, är det i båda tårtorna och i den undre delen är det också pannacottafyllning som var kanongod! spacklad med cream cheesefrosting, täckt och dekorerad med marsipan, det röda "blodet" är färgad vit choklad som jag spritsade.
 
Alla var grymt imponerade. jätteroligt :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

halloweenfest ikväll!

Ja ikväll är festen. Har sett fram emot detta sen augusti och nu är dagen äntligen här, roligt!
Vi har förberett huset ända sen i söndags och nu är snart allt klart. Fattas bara lite småsaker.. och tårtan så klart.. folket börjar droppa in vid halv sex, förfest med käk för de som ville det sen kommer resten efter halv sju nån gång. Nehe.. ska avsluta detta inlägget nu ska försöka ta lite bilder ikväll får hoppas de går bra att de är med på bild. Så uppdaterar jag senare eller imon :)
 
Så här trötta var vi sent igår efter antalet förberedelser. 
 

RSS 2.0