fantasin finns inte

planerar en 18års fest för en kompis, ja detta måste bli bra! just couse liksom!
själv fyller man ju för jävla sent så de e tråkigt. men men jag fyller ju nån gång i alla fall >.<
just nu sitter jag bara å segar, har haft ledarmöte idag i kyrkan å de har varit drill nu ikväll, åt mitt första ordentliga mål mat typ nyss, och klockan e 19.50 vafan nej jag bantar inte! men har inte varit hungrig och inte kännt det nödvändigt att äta idag!
tillbaka te 18års festen, DU är bjuden :)

En dag

jaha, gick i skola till elva tog halv tolv bussen hem, väl hemma blev de dator, och sen gjorde jag en sminkning! den e längst ner!

ooooh vad spännande, men jag e ju ingen makeup artist :O men ja det kan gå bra, jag får öva :O

just nu sitter man me rock frilla å röda läppar :P grrr!vad gör man nu

sitter här, helt sönder, som en trasig docka! allting gör ont, har precis gråtit, jag såg den där gamla kommentaren, den gick rakt in i hjärtat å skärde till där. helvetes att allt har blivit såhär igen. fan också, jag orkar inte, jag vet att jag borde gå vidare, get happy men fan heller, de går inte, jag sitter fast, jag sitter fast i denna jävla hålan, kan ingen hjälpa mig upp liksom, snälla! orkar inte kämpa!

ehm?

vad ska man skriva då, jag kommer inte på nått bra alls! min hjärna e messed up igen? förrutom de e allt som vanligt!?
jag fryser, e trött och har huvudvärk! japp precis som vanligt. nu tänker jag gå å duscha sen ska jag fan sova!
gnatt!

bryta sina egna löften

det är nog inte över, det är nog inte slut, du öppnar alla stängda dörrar, du förstör alla läkta sår, du vet fortfarande hur du ska få mitt hjärta att slå dubbla slag, du vet fortfarande hur du ska göra för att få mig att nästan sluta andas! dina ögon är vackra, helt underbara, dem får mig att bli knäsvag!

Det är över

Det är slut, över, done, finished! orkar inte mera! orkar inte tro hoppas vilja eller tänka på skiten mera!
en nystart är på gång! en helt ny början! utan er! utan dem två som jag inte mår bra av! det är dags att börja bry sig om sig själv! det är dags att ta tag i saker jag måste ta tag i! bland annat skolan! hälsan! kroppen! familjen! och självklart, de riktiga vännerna ska få mer av min tid!

playing the waiting game

don't know how long I can take it!
ja jag väntar, ja jag längtar, ja jag vill, men vill du? om de nu blir så, kommer du att finnas där för mig då? eller är jag bara en i mängden? jo en dag kommer jag att sluta svara, sluta titta och sluta bry mig! inte ännu dock för just nu vill jag detta mer än nått annat, dock kan vissa inte förstå det. du finns så djupt inne i mitt hjärta att det gör ont! och jag tror inte änns du vet och förstår hur ont det gör, varje blick, varje ord, varje sms .. varje andetag... jag försöker verkligen, jag försöker!

No pants

åkte pulka med tjockisarna igår, eller rättare sagt vi åkte på plastmadrasser :P fy fan vad roligt! blev dock amssa blöt om röven och usch vad kallt de blev!

idag så åkte jag å jenny på svarta sopsäckar, wiii i backen! men blev blöt om röven idag med! men skit samma, så nu sitter jag här utan byxor, i leggins! höhö! mycket fint!

AHAHA wanna be my friend huh? wow show me that u can handle it!

sitter å rockar loss till shake it med rediscover, ruffsar med håret, och e allmänt galen de e underbart :D
håret e ju sådär underbart mjukt å perfekt idag :D

runaway

jag kan se oss försvinna, rymma, åka iväg, smita ifrån verkligheten, bara vi! bara du och jag, visst kommer folk börja undra men vem bryr sig, vi kommer tillbaka någon gång, efter en månad eller nått.
vi skulle sitta nånstans du och jag, titta på varandra, ha varandra, veta att ja de e såhär det kan vara! jag kan se dig titta på mig, med dem där vackra ögonen, se dig le mot mig med dem där läpparna, känna din hand i min, känna dina armar runt mig för att ge mig värme! kan det bli så någon gång, du och jag? som det ser ut nu, så ne de kan de inte! de e synd! det hade varit underbart! jag blir helt varm inuti, massa fjärilar i magen, svårt att andas, fortsätter att tänka, oj om du håller om mig som en gång innan, den där gången i köket, jag drömmer mig tillbaka dit, hjärtat börjar slå hårdare, tillbaka till verkligheten, det var bara en dröm, tårarna rinner ner, ajdå!

underliga saker händer

jadu! de börjar hända lite lustiga grejer, kanskse går djupare in på det en annan dag, men ja lustiga saker!

jag börja tro att året kommer bli riktigt bra ändå, trodde inte de från början, men nu börjar jag se ljuset liksom, hm ser ut som om de regnar ute, ehm, de hoppas jag inte på för ska med ungdomsgruppen och åka pulka idag, snälla säg att de inte regnar!

för övrigt e jag trött, eller mera seg kanske, jag dani å lisa dansade igår, den dansen som jag har gjort till step up, de var mycket roligt, och å så snyggt de blev! hoppas vi kommer ihåg de till senare >.<

nu drar jag, orkar inte skriva mera, de var dagens uppdatering,
ja btw, måste träna nästa vecka -_-'

pop that body clap your hands

snurr, kick, swish, runt, ner, pump it, över!

att dansa får en att må så bra! fri typ. helt underbart! man får ut alla sina känslor och känner sig gladare! det är dit man flyr när man inte mår bra, det är så man gör, man rör på sig!

nej, nej och nej!

allt känns så sjukt meningslöst! jag e arg hela tiden känns de som, jag e trött hela tiden, lessen jätte ofta! tänker hela tiden på allting!
allt bara snurrar runt,, allting! de känns som om jag ska ramla ihop vilken minut som helst och inte vakna upp igen! tänk om...

vandring

jag går här ensam, ja ensam, ingen ser mig, jag går här och tänker, på alla krossade drömmar, alla misslyckade försök alla för stora problem utan lösningar. jag undrar om någon kommer att se mig nån dag, och veta vad jag tänker och veta vad jag känner, veta hur mitt liv ser ut, se att djupt där under alla léenden finns en mycket sårad, svag och förstörd liten flicka. det är inte vad någon ser dock, inte vad någon vet. det är den biten ingen ska veta! det är den biten jag försöker att gömma undan.

Gr8 day

började dagen med matte, oj vad duktig jag var xD kände mig nästan smart :D
sen engelska, då skulle vi jobba i grupper å jag hamnade med två tjejer ifrån min klass som jag typ aldrig snackar med, men men de gick bra :)
sen lunch, å då satt typ massa från vår klass vid samma bord som oss, de var också konstigt :P
sen klassråd, och lärakänna lek, herregud vad vi e duktiga på att veta saker om varandra NOT :)
sen typ samhäll, å sen bussen hem (y)

jag å tess gick hem till mig å sen stack vi te friskis och tränade :D skivstång var de idag, mycket trevligt måste jag påpeka! man känner sig nyttig på någe vis :D

jaja nu ska man gå å sova eller nått hehe, jag e trött!

bloggare?

jag har börjat läsa folks bloggar :O jag e nästna stolt över mig själv! jag har börjat bry mig, hah! jo men de e kula tt läsa om andras liv, de e klart, de e ju faktiskt mycket intressant att se vad andra tänker och sysslar med, vissa har ju faktiskt riktigt bra saker att säga!

bloggar jag läser, Danis blogg läser jag med jämna mellanrum, den e trevligt! sen e de två mera "kända" bloggar jag läser, varför jag gör de vet jag inte riktigt! å sen e de två till jag kolla lite då och då! som e "riktiga" personer eller vad man ska säga, sånna som faktiskt bor i samma stad som jag!

de e många som har bloggar, men inte alla som vet om att just den personen har! hm jag ska kolla runt lite till, å se om jag hittar nått kul! ska även radera lite inlägg här ifrån, som bara e i vägen!

goodbye!

hahaha x)

hahaha yess!!! DANI WAS RIGHT! lovely :D

I'm happy as a -> :D

ignorerad!

nej jag tycker inte om när folk inte svarar på sms, ja jag blir paranoid om man har skrivit till nån och den någon inte svarar på hela dagen! nej det är inte kul att bli ignorerad!
det är inte så svårt att skicka sms väl? antagligen! gaah suck!

idag blir de nyårskonsert på godset, jag å dani ska dock först en vända på stan och sen dit! man ska ju hjälpa till att typ, ta emot pengar, och stå i kaféet och sånt! suck så segt xD

jag e hungrig! ja jag e hungrig :O men när jag väl har ätit typ lite grann, så blir jag proppmätt direkt :O wtf?

ska fixa håret nu, måste plattas massor!

om jag inte får nått svar idag, så får du skylla dig själv! då kanske de blir träna ikväll eller nått istället!

badtunna

jag och tess å lisa har varit hos alle idag! mycket trevligt! först skridskor, tummen upp för att jag kunde åka xD ja jag ramlade en gång men skit samma xD frös dock halvt ihjäl sen men ingen fara :D sen blev de grilla korv tummen upp för de med!
sen hem till henne och byta om till bikini, och springa ut till den varma badtunnan! ja de var riktigt trevligt, haha att rulla sig i snön halvnaken kan vara så uppfriskande xD
nu är man skit trött! vill sova! klockan e typ elva snart, borde gå å lägga mig! de e en riktigt bra idé ja!

har gjort en sminkning idag också, blev mycket nöjd med den måste jag påpeka! jag kastar in en bild på den!
beyonce inspererad :Dmina läppar, och mitt hjärta vill ha mer! många flera kyssar! bara tanken av dina läppar mot min hals gör mig varm!

jaha!

nu tänker jag inte börja inlägget med ett jaha ;D

sitter å funderar över hela denna helgen, fy fan! herregud vad snurrigt allt blev liksom! hel fel massa! men men de e sånt man lär sig av, antagligen och förhoppningsvis så gör man inte om de :D eller hur :)

asså allvarligt om du läser detta kan du inte bara skriva nånting då, e liten kommentar så vet jag att jag inte skriver för mig själv :D

jag har huvudvärk xD suck! å e skit trött, känns som om jag inte har sovit på flera dygn! usch vad jag e utslitet!
sova ut imon kanske? ja!

fast anledningen till tröttheten e väl de att jag vaknar mitt i natten med mardrömmar! usch dem e många nu för tiden! de börjar bli riktigt jobbigt!

CYA!

what da fakk?

va är mitt problem! nu får du ge dig! get a grip! herregud!
samla ihop dig, men för fan följ ditt hjärta också! jösses!
idiot! ja de e vad jag är! dags att samla ihop de bitar som e kvar av dig, och försöka lösa dina jävlar problem!

ställt till det.... igen!

förlåt! jag gjorde så fel! jag gjorde så fel! å jag gör fel! jag e mänsklig! saker går skit hela tiden!

synd att jag skulle hitta mina precis när du lägger undan dina!

jag vill gråta, jag vill skrika, jag vill...... fan!

om du ursäkta mig så ska jag gå å dö nu!

ändrar sig?

jag sitter å funderar över hur dina läppar smakar! hur dem känns emot mina! hur det skulle kännas att, ha dig igen!

:O

love ya dani!

jaha, de brast! å jag trodde jag skulle dö igen!
tack dani<3 du e bäst, make me happy every time!

att hänga på dig på midsommar låter riktigt kul, hoppas de blir roligt<3 :D

tack!

jag visste de!

fan ta dig!

RSS 2.0