mugcake

Jag älskar ju att baka som ni kanske vet men mest av allt så älskar jag att äta söta goda bakverk. Som ni troligen också vet så har jag väldigt dåligt med tid så ska man äta något hembakat så behöver det vara något som går snabb. Jag har med hjälp av smartson fått prova dr oetkers nya mugcakepåsar. 
 
bara att blanda med mjölk direkt i muggen och in i micron 1 minut.
fick chansen att prova både choklad- och citronsmak.
luktade jättegott i påsen.
men svårt att blanda så man får bort klumparna.
och tyvärr smakar den INTE gott.. jätteledsen över att den smakade så dåligt.. 
 
 
 
 
 

JAG

Det här är jag, med hela mitt JAG. 
Jag kommer alltid att vara jag vilket jag, jag än väljer att vara. Jag kan vara kort, tjock, smal, liten, stor, ung, gammal, glad, arg, grinig, stressad, trött eller full av energi men jag kommer alltid att vara JAG med hela mitt jag.
Med största sannolikhet så kommer jaget att förändras och formas genom hela mitt liv, det har de ju gjort fram tills nu, men ändå kommer personen som skriver detta kalla sig själv för JAG i alla mina former.
Igår var jag tränare, glad, gammal i fråga om äldre än de övriga, full av energi men samtidigt trött med viljan om framtiden. 
Idag är jag studenten, läsaren, tågåkaren, full av rädsla för att missa tåget/gå på fel tåg, väntande på att komma fram, ledsen för att åka från Johan och ändå full av glädje för att återse mina fina klasskamrater som jag tycker så mycket om. 
Jag är JAG med HELA mitt JAG! 

tiden när den inte finns

känslan man får när man bestämde sig för att göra sig i ordning så fort man druckit upp kaffet och man drar ut på den lilla koppen kaffe man har och den till slut är tom och man fortfarande har morgonrock på sig..
 
nej men på riktigt.. tiden är inte min vän. jag inser dock att om jag skulle vara aktiv alla mina vakna timmar så skulle jag ändå fått ganska mycket gjort, men det finns något som ändå stoppar mig. Det är orken, speciellt nu när jag varit sjuk. Men nu är jag nästan helt återställd ifrån den senaste förkylningen och jag laddar för att bli fylld av energi och orka göra en hel massa saker så småningom. 
 
för att ändå sluta gnälla lite grann så tänkte jag påpeka att jag nu prioriterar att skriva lite i denna blogg som ingen läser, klockan är snart halv tolv och jag tänkte vara på jobbet vid tolv, den planen är nu som bortblåst. Jag tänkte också åka inom affären för att köpa gelehjärtan till barnen idag eftersom det är alla hjärtans dag på söndag. 
 
nej nu tänkte jag sluta skriva och faktiskt gå och ta på mig lite kläder och kasta mig ut genom dörren och köra till jobbet. 
puss 
 

Ilska.. en fruktansvärd ilska.

Egentligen vet jag inte varför jag delar med mig av det här.. för att visa för er andra att ni inte är ensamma i denna grymma värld kanske?
men vem är jag att gnälla.. men visst gnäller jag ändå..
Jag är så arg.. så fruktansvärt, utan sans, ARG! Jag har varit förkyld nästa hela hösten, varje gång jag kommit hem från Gävle har jag blivit sjuk. Var i Gävle för två veckor sedan, lyckades återigen bli sjuk och är fortfarande sjuk.MEN JAG ORKAR INTE! vill egentligen bara skrika att förkylningen ska låta mig vara! jag vill inte vara sjuk mer, vill vara frisk full av energi, glad och trevlig så jag kan sköta mitt jobb, min skola, mitt liv.. men nej jag är sjuk -igen.
Jag har inte bloggar på en månad och det första inlägget jag skriver ett ett gnällinlägg.. fint. bra jobbat .. 
 
miljötänk -återanvänd bilder.

RSS 2.0