running crazy!

ja då har man blivit helt galen och fått för sig att börja springa.. man måste ju skaffa kondition nån gång, bäst att börja..
försökte i en hel månad säkert mer än de att hitta ett par bra löparskor som jag kände passar.. till slut hittade jag ett par som jag trivs i! kanon! dock inte lika kul att man fick gå upp 1,5 storlek.. men de skulle man inte ta personligt sa snubben på intersport, de e tydligen så me löparskor..
har nu varit ute å sprungit tre gånger denna säsongen.. inte många gånger men de e ju en början i alla fall! lite stolt ändå! har redan fixat mitt första delmål och nästan andra idag.. jag har en bit kvar men de är på god väg i alla fall!

tårta till johan

då fyllde sambon år igår så då blev de klart en tårta till honom :)en regnbågstårta med spritsade rosor ovanpå. innehåller: vaniljbottnar, whipped cream cheese frosting, krossad mörk choklad med hallon, täckt oxh spritsad med gräddeenkel och uppskattad :)

Mimmi pigg tårta :)

Då blev de att modellera en figur för första gången i mitt liv.. de blev en mimmi pigg, gjorde ansikte, handskar och fötter, så de ser ut som hon sitter i tårtan :)
denna sockersöta tårta var till en liten nellie som fyllde fyra år! mamma och pappan verkade nöjda i alla fall, riktigt roligt!
 
innehåller: vaniljbottnar, tobleronemousse, hallonmousse, spacklad med grädde, täckt och dekorerad med marsipan, mimmi pigg gjord i fondant blandad med tylopulver!
färgade allting med mina nya färger från S&A som jag är mycke nöjd med, kommer ett inlägg om de senare!
 
 
 
 
 
 
 

en liten mimmi pigg

en mimmi pigg till morgondagens tårta :)
Amelia 16 år :)

ännu en tårta med vackra blommor på :)
 
innehåller: vaniljbottnar, hallonmousse, whipped creamcheese frosting, citronkräm, spacklad med grädde, täckt med marsipan, dekorerad med flowerpaste och vaniljfondant!

 
 
 
 
 
 

RSS 2.0