blir tokig

har inte hört något om jobbet ännu,, känns som att hade jag fått de hade dem ringt redan.. :( blir ledsen, vill ju så gärna!

övning ger färdighet

om tre veckor ska jag göra en barntårta, till en liten tjej som fyller 4 :) hon vill gärna ha mimmi pigg på sin tårta så det får de bli :) jag kom på att jag har ju fortfarande en del leklera kvar hemma så jag tänkte prova att göra en liten mimmi som tittar fram, blev ändå nöjd för att vara första gången. hade dock ingen rosa till rosetten så de fick blk en svart rosett.

väntan

jag absolut avskyr att behöva vänta på saker.. tålamodet är inte de bästa när de gäller viktiga saker..
för att vara mer tydlig väntar jag på svar från en jobb, jag var på arbetsintervju i början på april och väntar på att få ett svar hur de gick! är så himla spänd på svaret! jag vill ju så hemskt gärna ha detta jobbet! de skulle vara precis de jag behöver just nu!
längtar, väntar och hoppas!
 

En vårig tårta :)

jag fick i uppdrag att baka tårtan till en i släkten som fyllde år i fredags! :) jag fick göra precis vad jag ville sa hon och jag tänkte direkt på gerberor, har länge viljat prova göra en gerbera så de fick de bli! en vårtårta helt enkelt :)
 
innehåller: chokladbottnar, vaniljkräm, jordgubbsmousse och krossad mjölkchoklad. spacklad med grädde och täckt med marsipan, blommorna i gumpaste och vaniljfondant :) längst ner ser ni en minitårta jag gjorde till mig och johan då de blev fyllning över och jag ville gärna prova hur de blev då detta är en ny kombination för mig :)
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0