Angry birds

Blev tillfrågad av en vän och granne om jag kunde fixa tårta till hennes son som blev 7år, han ville ha en angry birds! men såklart sa jag och en angry birds blev det!
 
innehåller: chokladbotten, chokladgrädde, jordgubbsmousse spacklad med vaniljsmörkräm täckt och dekorerad med marsipan :)
 
 
 
 
 

tänkvärt..

Jag skriver ju inte så mycket djupare och personliga grejer längre.. antingen så har jag inte tid eller så har jag inget att skriva.
Så fick jag en tanke, nått att skriva om, så nu ligger jag här i sängen tio i tolv och ska strax sova.
tanken var den att hemskt vad folk börjar bli vuxna, eller inte folk men personer som är i min ålder och så, jag ser personer från skolan som har barn redan, klasskamrater som är gifta eller ska gifta sig, nån som har barn och en som är på gång, alla verkar ha blivit så stora, så vuxna, samtidigt som jag ser de som inte änns verkar försöka bli vuxna, som inte änns verkar vilja göra nått av sig själva eller i alla fall agera vuxet i olika situationer .. sen har vi mig som ena dagen vill bli vuxen, ha fast jobb, renovera, fundera på barn osv och andra dagen vill bli ett litet barn igen och krypa upp i mammas knä och gråta en skvätt när det är jobbigt..
...
godnatt

Vårtårta till Monica

Förra året fyllde en av de äldre ledarna i kyrkan 70år. Så när vi hade ledarträffen den helgen så hade Mia(församlingsassisten) ordnat med tårta, tyvärr fick Monica förhinder och vi fick fira henne utan henne.?
så nu till vt-starten så kunde nästan alla ledarna vara med på ledarträffen och denna gång fick jag uppdraget att baka tårtan! Efter att ha fått höra att Monica gillar naturen så fick de bli en vårig naturtårta!
 
innehåller: ljusa bottnar, jordgubbsmousse, grädde, lemoncurd, jordgubbar spacklad med vaniljsmörkräm, täckt med mmf dekorerad med blommor och stenar av gumpaste. 
Vattnet har jag gjort med först lite blå smörkräm för att dels fodra fondanten så den inte smälter och dels för att stärka färgen sedan är der pyntgele som man kan köpa på tub i affären. :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

allergi?

tänkte bara berätta om min tillfälliga livssituation. . på måndag ska jag på priktest, ska testa mig för allergi då jag länge har haft problem med det och vet inte vad det är! så nu har jag fått avstå från allergitabletter sen i förgår... det kliar i halsen.. i ögonen och näsan rinner... :(

bullbak :)

då blev de vanliga kanelbullar idag. supergott nu efter alla lussekatter man ätit under julen.
2014

Då var de ett nytt år. Jag håller tummarna för förbättring :)
Kram från oss.
 
 

RSS 2.0