förberedelser

ja då har man börjat förbereda inför bröllopstårta till helgen :)
här har jag gjort 45st knoppar till rosor, kommer bara behöva 40 rosor men gör några extra om någon går sönder :)Studenttårta!

Ja i år blev de bara en studenttårta att baka, men jag är lika glad ändå. :)
Blev väldigt glad när jag blev tillfrågad att göra denna tårtan, men när de berättade att de ville ha en klassisk prinsesstårta blev jag lite depp.. jag gör ju inga klassiska tårtor de e ju inte min grej! men som den fantastiska person jag är så sa jag okej! vill ni ha en prinsesstårta så är de en prinsesstårta jag ska baka!
Motivet hon ville ha var en studentmössa, med namn, år och en liten text på övansidan, och gärna lite blommor! sagt å gjort.. nu har jag tjatat tillräckligt här kommer tårtan! :D
Mamman sa att de var den vackraste tårtan hon har sett, bra betyg helt enkelt! :D hoppas dem gillar smaken också! :D
 
innehåller: anslag (ljus tårtbotten), hallon, grädde, vaniljkräm, krämgrädde
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Traktortårta till Liam :)

Min brorson fyllde fyra förra veckan och de skulle självklart firas och faster skulle göra tårta med en traktorgrävare! viktigt med både skopa fram och bak var de, så de blev en riktigt utmaning denna gången!
De blev en traktor i Rice krispie treat, täckt med marsipan!
de var helt klart klurigt att få ihop men jag tyckte de blev bra för att vara första gången! :)
 
Tårtan innehåller: vaniljbottnar, vaniljmousse, bitar av jappchoklad, chokladkräm. spacklad med grädde, täckt med marsipan, runtom är de chokladfingrar,  traktorn är som sagt rkt och marsipan, "stenarna" är fondant, och "jorden" är chokladmuffinssmulor  :D
 
 
 
 
 

RSS 2.0