ett styck liv utan kärlek

trött på kärlek överallt, jag bli fan nästan arg av bara tanken på kärlek, jag gillar inte att se kärlek på tv, på internet eller ute på stan, de gör mig bara sur!
kärlek är inte till för mig, tyvärr..

en styck flicka

här sitter jag, är uttråkad, har precis skrivit mina livs första fakturor, vilken upplevelse, haha eller nått, de var lättare än jag trodde faktiskt, tack te tilda som hjälpte mig,
funderar på att göra en sån tutorial typ, på hur jag gör min varje dag sminkning, vill skriva, säg vad ni tycker, men de e ju ingen som kommenterar så, de känns dumt att skriva de,

hade man passat i en sån här?


sum up the day

varit köket, fått en kram, dansat en vals, en var kär i mig, massa skratt, härliga samtal, vissa e jobbigare än andra,
sedan kyrkan, muffins, å kaxiga barn, fula ord, senare illamående, promenad och trevligt sällskap, nu ilska och irritation, snart sängen å sova!

mwaha

u r goin down! gissa vad jag har sätt? hah, de kan du inte gissa va, din idiot! äntligen har jag hittat de som har fått mig att bestämma mig för en grej, äntligen så finns de bevis, känns dig hatad och bortplockad ur mitt liv,

ehm..

asså fatta jag inte har nått att skriva om längre, allt bara har tagit slut typ, aja får försöka skriva nått bättre typ, imorgon eller fredag eller nått,

tom

jag har inget att skriva om asså, jag ville skriva ett bra inlägg men jag komemr inte på nått O.o
grillfest på lördag, härligt, de ser man fram emot,mycket,
imon blir de kökt, å torsdag e de nationella prov i engelska B uppsats skrivning, å så kul.. inte

ska ringa några samtal angående att anordna ett disco för lågstadiet, de kan bli kul ja,

sitter

i skolan,
ska snart gå på lunch, hade nationella muntliga engelska provet idag, de gick bra, jag försökte verkligen att vara mycket aktiv, så de gick väl bra.

promenaden

de var trevligt att ut å gå ensam, skönt att varva ner och bara ta de lugnt liksom, var ute å gick i närmare två timmar, de e tummen upp de!

sitter nu med mindre huvudvärk och är jätte trött, de blir att sova snart,
hehe grillfest på lördag, de e bara nice de :)


sunny

solen har varit underbar idag, skönt nu när de börjar bli varmt igen, jag ska snart ut å gå en runda tänkte jag, de e skönt att vara ute lite.
klockan e snart sju så man får väl gå snart,  å e man ute en stund innan man ska sova så brukar man ju sova bättre, å de behöver jag, jag som sover kasst!

en gång stor alltid stor

sanningen är sån att jag har varit riktigt stor, riktigt tjock en gång, förra året faktiskt, jag har nu blivit av med cirka 13 kg och 16 cm runt midjan och jag trivs ganska bra med hur jag ser ut nu, det e klart jag fortfarande har massa saker jag inte känner mig nöjd med, inte alls glad över, men jag har lärt mig att leva med hur jag ser ut, men tyvärr är det så har man en gång varit den där stora tjejen så kommer man alltid att vara det, även om man blir mindre så kommer alltid känslan sitta kvar, att se bilder av "den gamla" jag är skrämmande, det är sån skillnad liksom, så himla hemskt känns de att shit varför blev jag så stor? och känslan av att alltid måste hålla koll på hur jag ser ut och vad jag äter kommer ju att finnas kvar nu och för alltid, det är ett heltids arbete,

ett tips till dig, va den du är och va stolt över dig själv! du är vacker precis som du är!
NU  OCH   DÅ


grease

ska göra fortsättningen på nybörjarnas drillprogram idag, kanske inte hela men en bit i alla fall, funderar på att lägga till några roliga kast, men är inte säker!
borde träna idag också och göra historia men orkar inget av de, så mycket som jag har gått i helgen!

tivoli

har varit på tivolit i stan med tobbe, dani och lisa de var tummen upp!
sitter nu och kollar igenom ett program på min mobil som typ ändrar rösten, hehe de e ganska roligt!

företen ajg vann en playboykanin kudde på tivolit :D

woh :O

sitter å lyssnar på her bright skies, dem e faktiskt ganska bra :P

har varit på tävlingen shit vad bra dem är, kommer aldrig bli så bra, synd, kasst e jag ganska bra på, men jag kan fan inte armrullningar, å sånt, jag vill lära mig!

run run

borde göra mig i ordning för åker å ska se en drill tävling i ängelholm om en timme, de blir nog kul :)
jag uppdaterar när jag kommer hem ;)

då dras de

ska in te stan å träffa tess å alle, senare kommer tobbe också, de blir nog nice, ska tydligen gå en runda på lions, mer vetja inte, ska dit imon me så de blir inte mycket åka x) en kanske x)


two sides?

ibland känner man sig såhär!


moi today

ny rosa kofta, ja jösses jag i rosa :O


sitter här!

här sitter jag i skolan igen,  ska tydligen hitta recept å grejer te en restaurang vi ska ha om två veckor, men jag vet redan vad jag vill att vi ska ha, så jag skiter i att leta!
jag e trött, detta blir en lång dag känns de som, jag vill fan bara sova! men ska hem å hjälpa mamma! dammsuga å så vidare! helvetes så tråkigt!

orkar inte

känenr ingen ork, känner ingen glädje, skratten idag har inte varit på riktigt, léendena har bara varit fake, jag mår inge, och fortfarande e de folk som tydligen inte vill mig väl, jag hoppas detta går över,
vill gråta, vill skrika, allting gör ont, varje andetag värker, vill lägga mig ner å sluta andas, fan jag orkar inte skiten, fan! jag vill inte, sluta! jag vill inte må såhär, jag vill inte känna såhär, jag vill bara bort! ingen behöver mig här ändå, jag kan försvinna! åka iväg.. livet suger!

att inte vara behövd

alla verkar ha extrajobb och sommarjobb och sådär, men inte jag, ingen verkar behöva mig, ingen vill ha mig nånstans, är jag verkligen så dålig på det jag gör?

föresten det snöar ute, ja det snöar ute, sånt kallt vitt äckligt, de e snart maj och det SNÖAR! jag blir galen fy så heeemskt!

tröttlich

fy fan vad jag e trött, sitter å har rast i skolan, börjar om typ fem minuter, så tråkigt! ska ha projekt och förestagande, och de e de tråkigaste som finns,
obsevera rojekt och företagande och projektarbete e INTE samma sak! tänkte bara säga de!

jag somnar snart!!

kommentarer!

tänkte bara påpeka att folk e dåliga på att kommentera, de e lite tråkigt, hade behövt lite kommentarer liksom, jag känner de hade peppat en lite! aja skit i de om ni inte orkar!

god natt på er <3

shopping

varit stan efter skolan idag, jag provade två klänningar på lindex, ena rosa och en storlek större och en typ orange corall färgad och storleken mindre, vad tyx?

nu ska man egentligen göra matteläxan te imon men orkar inte, vi tar de sen...

svenska

sitter i skolan, har precis ätit, de var vilda western kyckling idag, ehm de var typ potatisgratäng med kyckling, sitter just nu på facebook, och ska snart börja svenskan igen och efter de har vi långrast, då blir de att ringa samtal och att skriva mejl te olika ställen, jävla projektarbete som tar tid. man får bara hoppas att det blir bra i slutändan :)


döm inte för snabbt

läste hos en kompis att den tyckte de var töntigt att dricka alkohol, och jag blev faktiskt sur, för jag tycker de e en taskig grej att säga, för de första e de inte alla som dricker för att bli full utan vissa dricker faktiskt för att dem tycker de e gott, jag tycker de e meningslöst att dricka nått man inte tycker är gott. asså döma en människa för att den dricker de tycker jag e riktigt dåligt, visst sen finns de ju sånna som super satan bara för att bli full, ja de e upp te dem, men vafan att säga rakt av att de e töntigt att dricka tycker jag är lite att gå lite väl långt, de e jävligt många som faktiskt dricker, så man kan ju akta sig för vad man säger.. alla gör sina egna val!

döm inte folk för småsaker, döm dem för helheten!

the cheshire cat look #2

denna är då inspererad av katten i den nya alice i underlandet filmen, grått och blått blandat :)serving

ena sidan av matsalenefterrätten


klassfesten

jag var katy perry :)


let's serve

idag blir de att servera i skolan, jag hoppas på att de ska gå bra,
sitter å undrar om folk kommer vara trevliga idag med eller om ingen kommer säga nått, suck.. igår kändes de verkligen som om man var en i klassen i alla fall, de var trevligt.

tidig hemfärd

japp då var man hemma från klassfesten, jag kan faktiskt erkänna och säga att de var trevligt, förutom polisen och treorna,
har massa text som är skriven med tuschpenna över armarna så de blir att ta bort den skiten,
imon är de elevförbundsfest, japp gamla elever kommer å ska äta, å bland annat jag ska servera, haha troligen e de i alla fall inte jag som e bakis imorgon, troligen e de någon annan.
tack te tobbe S som körde hem oss, och tack te klassen för en trevlig kväll.
godnatt nu ska jag duscha sen sova! <3

feeest

nu taggas de fest :D

tomorrow is the last day

haft praktik idag, de e trevligt de, har fått stå lite i kassan å så de e kul.
imon e sista dagen på praktiken, nej inte sista dagen på denna veckans praktik utan hela skiten, shit de e faktiskt ganska tråkigt,

imon e även klassfesten, maskerad ja, vette fan vad jag ska vara för nått, suck! jag behöver hjälp fan x) men men får lösa de imon troligen, jävla skit, jag får bestämma mig imorgon,

föresten de kommer en ny design på bloggen snart också, ja en ny igen, men ja jag hoppas den blir bra :)

bajbaj

yeah yeah wow wow

sitter å lyssnar på gamla låtar, som hos dig är jag underbar och yeah yeah wow wow sånna låtar e underbara!
har precis ätit fake risotto lagad av mig.

mamma har varit i ullared idag, hon köpte en scarf och två par underkläder till mig, + två paket avsminkningsservetter, de e nice, tack te henne <3

drillen gick bra, men dem tycker nog jag e tjatig, men asså jag e ju tränare å dem e där för att lära sig, hoppas dem inte blir sura på mig bara..

i helgen blir de troligen klassfest i form av en maskerad, och temat e usa, ja jisses vad ska man klä ut sig till?

god natt nura, klockan e mycket, imon blire praktik, jobba sen förhoppningsvis träna, vid hörs<3

twirl

nu blir de att träna nybörjarna,

jag bryter ihop snart, hela jag bara sväller, jag blir stor som ett hus helt plötsligt, jag vet inte vart jag ska ta vägen, asså ibland e jag som jag ska men sen helt plötsligt så blir ajg som en ballong, jag vet inte var jag ska göra, jag vill inte bli tjock igen, jag orkar inte de, fan träna imorgon ska jag göra!

anklagelser

blir anklagad för både det ena och de andra idag, hur fan kommer de sig nu då? sånt känns inte riktigt bra allvarligt talat,
bland annat blev jag anklagad att ha sagt nått till nån som jag absolut inte har gjort,
å sen så anklagar mina föräldrar mig för olika saker också, de var hemskt vad jag e ond enligt folk! kul!

topparna

studiebesöket gick bra :) de var trevligt, bilden längst ner :)

tänkte också berätta att jag ska försöka göra en adam lambert sminkning för att en kompis gav det som förslag, så får se hur det går,

imon börjar sista veckan av praktiken, bara ons, tors och fredag kvar, de e faktiskt lite ledsamt å så, men men får se hur de går :)

snart blire navy cis och mentalist, det ända jag kollar på, på tv
toppen

sitter här och borstar tänderna fick sovmorgon idag för att jag tes å jenny ska på studiebesök på herrgårdstoppen, bilder kommer upp sen hoppas jag,
efter studiebesöket så blir de ringa några samtal angående kokboken, ringa samtal = tråkigt men måste göras
fixa de dumma improvisationsdramat te konfirmanderna också, men de löser man,

nu tänker jag gå å typ äta frukost eller nått tydligen, så vi hörs sen! buh bai

brum brum

efter skolan så skrev man recept, men tydligen har vi inte fått exempel pappret av läraren så då kan vi fortfarande inte lämna in skiten. efter skrivandet så övningskörde man till ikea med pappa, de var trevligt, jag körde automatare, och å maj gad vad de e smidigt, jäkla lyx!
där köpte jag i alla fall glasburkar med lock, fina var dem

nu sitter man här med mensvärk och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen, suck! funderar på att gå å sova, men måste skriva en grej te konfirmanderna tills imon. det blir säkert jätte bra (y)

school work

sitter i skolan och ahr långrast, jag och tess ska skriva ner recepten! för att vi vill de, och för att mats var snäll och gav oss en chans till!

i övrigt har väl dagen gått ganska bra,
har haft samhäll och engelska, sen svenska suck så tråkigt de låter men de har varit helt okej faktiskt.

senare blir de idrott! fy fan vi har inte mycket tid kvar!

bubbelmys

kommit hem från drillen för en stund sen, de gick faktiskt ganska bra för att ha varit så länge sen sist, tummen upp för de!

troligen ska de vara en uppvisning på lördag samma dag som de e en grej i skolan typ, så jag vet inte hur jag ska göra, ska kolla vilken tid å sådär det är i skolan så får se, för tydligen ska inte jenny å tess vavra med på skolgrejen å jag känner mig ganska utanför i klassen så vi får se hur jag gör :/
de e troligen klassfest dagen innan så vi får se dära!

nu sdka jag gå å käka sen blir de ett långt bad och sen sova!

god natt på er, vi får se när jag skriver nästa gång

dåligt med inlägg

yes nu är lovet nästan slut, bara denna vackra dag kvar! mycket soligt ute fint :)
har varit på ledarmöte i kyrkan, å nu sitter jag här och ska snart ta å äta, tydligen måste man sånt!
ikväll blir de drill för första gången på  två veckor, de kommer säkert gå bra?

gårdagen blev mycket trevlig, trots febern och mitt jobbiga schema!

nästa veckan e de då skola igen + praktik, så då blir de inte så många uppdateringar, runt två per dag om jag har tur! ska försöka fixa dem andra cheshire cat sminkningarna också, de gillas.

hade bra så skriver jag kanske senare

mycket trött

har varit hos tess sen stack jag te godset en runda å hälsade på folket, de var trevlig synd att man itne mådde bättre och kunde stanna, aja innan godset köpte jag en ben and jerry glass till mig å tess, sen godset å sen te tess å sen nu e jag hemma,
sitter nu och lyssnar på hos dig är jag underbar med patrik isaksson
imon blire ledaremöte i kyrkan och sen drill på kvällen,
god natt


let's get high

yay jag har feber, härligt precis de jag behövde :D
ne men seriöst, de var ju typiskt, massa grejer på gång och jag får feber hur fan gick de till.
aja jag har tagit en ipren så febern försvinner snart, de som om man blir hög eller nått för helt plötsligt blir man super toppen, helt skit bra mår man och kan springa runt och fjanta i cirka två timmar tills tabletten släpper! öhm, ah... hehe dut duh duh

snart blire pizza, hemmagjord av mamma, sen blir de att ta mopeden till tess å sitta där en liten stunda sen ner te godset för att hälsa på dem, å sen te hemköp köpa mamma jävla bröd, sen hem sen ner te tess, fy fan vad de blir att köra ikväll, härligt!

nån bild kommer kanske upp senare, buh bai

the cheshire cat look #1


kvällens val

alternativ nr 1.
stanna hemma och vara en hemma-människa och göra mamma glad
+ skönt att inte behöva göra nånting
- jag kommer troligen bara hamna vid datorn

alternativ nr 2.
sticka ner te konserten som mina vänner håller i och göra dem glada
+ då blir som sagt dem glada, å banden e troligen ganska bra
- de kostar och det är typ jätte länge

alternativ nr 3.
sticka te tess och umgås med henne, då blir hon glad
+ de e alltid roligt att vara hos tess och typ titta film å sådär
- mina andra vänner blir nog sura om jag dissar deras konsert som dem har bestämmt sen långt tillbaka

vad ska jag göra :O

helvete

varit på gymet nu, gjorde så mycket jag orkade, trots förkylning, anna var där, de e alltid trevligt att träffa henne.

helvete! en gubbe ringde från blåsorkestern och dem ska flytta på nybörjarnas extraträning, suck vad arg jag blir! de e fan typiskt, jag som precis ha skickat ut lapparna och så kommer dem och flyttar på skiten! snällt! jävla as!

ne nu ska jag gå å käka!
och kolla till banankakan jag håller på med i ugnen!

duktig

jaha nu blir de att sticka te gymet första dagen denna veckan, jag har dock varit duktig att även om jag har varit förkyld har jag varit ute å gått, så de räknar jag som en halvgång på min träna-lista, jag kan visa den nån dag hehe
sen i eftermiddag funderar jag över att gå "underground" för tydligen vill folk ha mig på olika ställen idag, så jag vet inte vad jag ska göra, nu kan jag vara ganska säker på att ni tänker: men vad vill du göra då? men jo då e de såhär att jag vill göra alla sakerna, så de blir grymt svårt detta, aja vi får lösa de senare! de kanske blir en blandning eller nått :S

roast i ****torp

vi har kommit fram te att vi ska ha en roast! som roast på berns . . . . . fast bättre!

vi behövde en som var hård och rakt på sak som magnus betnér det blev jag
vi behövde en som ingen vet vem det är och har ett vanligt namn som fredrik andersson det blev hanna
vi behövde en kurd som soran ismail och özz nujen det blev dani . . för hon gillar lemon curd!
vi behövde en galen typ som petra mede det blev einarsson
vi behövde en programledare som liknar erik haag (vi hittade ingen) så de blir tess
vi behövde ett mumintroll som andré wickström (hittade ingen) de blir lisa
å sen behövde vi en som vi kunde roasta som kunde ta lite skit, de blir puffe!

vårat program kommer att sändas på lokaltv i ****torp, på lördagar klockan 25.15
för er som vill titta :D

musik

hehe sitter här med hanna och vi lyssnar typ massa musik, lyssnar igenom låtar på datorn och på youtube,
äntligen har vi hittat en låt med ett budskap x)
Die MF die - Dope hehe de e ett budskap igen, jag lovar

Die MF Die (på min dator) VS Moonlight Sonata... on CROCKenspiel?!?! (på youtube)

vi kom fram te att en blandning var nice! :)

stan

varit på stan med mamma å tess, vi hittade typ ingenting, men men de blev en ben and jerry i alla fall


en dag i dag

Fredag idag, de blir ner på stan med mamma å sen möta tess å gå en runda med henne också, och ne de blir inte att jag kommer att köpa nått för jag har inga pengar!
sen ikväll kan man ju hoppas på att umgås me lite kompisar,
hoppas att på förkylningen försvinner snart också,

Detta e då jag idag

maten

tyvärr blur de ingen tävling för oss pågrund av en viss händelse!

ugnsbakade rotfrukter med en gremulata och en dinkelfriterad svartrot


märgpipa som är förstekt och sen kokad, timjanssmör, potatismuffins med timjan, en apelsin rödvinssås, och sirapsstekt vitkål


vit chokladmousse med honung och äppelmos, äppelmunk oce en lemoncurd

galet

har precis kollat "mitt liv" och kommit fram te att juni månad kommer att bli galen! kommer vara saker att göra hela tiden! inte en lugn jävla stund :O

nails

så blev dem, lite franskmanikyr känsla över dem, med en söt liten blomma på långfingret

me today!


en tumme upp

city gross gick bra tack och lov, dem kommer dela matkostnaderna med maxi wii skönt att de gick bra!

förkylningen e riktigt jobbig nu, jävla skit! ville träna imon men tror inte jag kommer att göra de, förbannade näsa!
ska måla om mina naglar också, de behövs!

förkyld

suck på förkylningen, den e tyfligen fortfarande här, ska gå å se om jag har feber med, det hade inte varit bra eftersom jag ska te ccity gross, skit också!
ska göra massa grejer innan veckan e slut, å nu kom jag på att jag skulle ha gjort massa historia uppgifter också, men de har jag ju inte gjort, få ta å göra några i alla fall innan veckan e slut,
ne nu blir de dammsuga och sen frukost innan man ska te city gross!
ttyl puss<3

out

varit ute å promenerat med lisa å tess, de var trevligt, mycket snack å mycket skratt precis som vanligt
men nu känner jag mig inte speciellt kry asså, dålig idé att gå ut, men men, hopas de inte e värre imon bara, eftersom man ska te city gross, suck!


better

kyrkan gick bra idag, trots rinnande näsa, ryggvärken gick över tack och lov, vet inte om jag hade klarat det annars.
har varit duktig och skrivit drill lappar, + gjort början på deras program, är ganska nöjd om jag får säga de själv.
sitter just nu och försöker att stoppa den rinnande näsan, och funderar över att ut å gå med tanke på de fina vädret, men jag har inte bestämt mig, vi får se :)

morgon

vaknade och kunde inte röra på ryggen typ, den gör skit ont nu, så de blir att ta en ipren så snart som möjligt.
trots värken så bir de kyrkan snart för en heldags arbete, härligt!

donken

har varit på donken med tess å alle nu ikväll, de var trevligt :) rolig promenad upp dit och rolig promenad hem.
mötte puff å johan vid city gross också,

har möte med city gross (igen) på torsdag, få vi se om dem säger återbud nu med, måste tyvärr upp dit själv för jenny ska till sin mamma å tess jobbar, synd att man behöver upp själv men men,  let's see how that goes!

imon blir de jobba i kyrkan, nice nice, hopaps min nyförvärvade förkylning försvinner snart!

double liner!

gjorde denna igår :)

tandis 2.0

varit i skolan idag, på mitt lov ja, usch så tråkigt de låter,
men jag å jenny gjorde klart tävlingsbidraget vi håller på med, synd att tess inte kunde vara med också nu på slutet,
bra blev de tycker jag, gott blev de i alla fal, haha

sen påväg hem ringde tandläkaren och ville ha in mig idag för att laga de lilla jävla hålet. så nu sitter jag och har ingen känsel i halva munne, plus en bit av ansiktet, suck på bedövning, men en de gjorde i alla fall inte ont att laga skiten, jag e nöjd!

ska nog ut en runda nånstans me ett litet gäng folk sen, jag uppdaterar senare!

promenad

var ute å gick me jonna ikväll med, de e skönt att ut å gå. man känner sig så fri typ, de e uppfriskande!

lyssnat på JoJo hela dagen, hon e bra hehe hennes gamla album, ja jisses så gamla låtar.
imon blir de till skolan även om de e lov, oj så kul. jag å jenny ska laga upp maten till tävlingen!
jag önskar att lockarna kunde hålla sig tills imon, men tror inte dem kommer göra de *sad face*

brown and gold
håret

såhär blev de när jag lockade håret :)
frig

sitter med en chocolateshake och har tråkigt.
de e lov för fasen, och ändå så vet jag att det kommer bli en tråkigt vecka, men för fan! asså allvarligt! ska man inte ha kul på sitt lov eller? äsch vad vet jag!

lockigt

nu ska jag gå å förstöra mitt hår, bilder kommer senare :) puss å kramis :)

pengar!

jag behöver pengar! de finns ett antal grejer jag vill göra i år som kostar! och fan jag har inga pengar! blir att ringa och leta sommarjobb, för just nu känns de inte som om jag har nått helt säkert. så vi får se hur de blir med den saken! alla övriga pengar ska sparas! allting ska man ha till de större dyrare sakerna!

saker jag vill göra som kostar:
ullaredshelgen
pier pressure
frankrike med kyrkan
utomlands med familjen
+ betala tillbaka pengar till mamma å pappa :S

fler finns de nog som jag itne kommer på nu,

saker att ta tag i

jaop, fortfarande har jag saker att ta tag i, men men de börjar lösa sig i alla fall tack å lov!

jag å jonna var ute å gick innan, å planerar resan te ullared nice nice!

just nu så spelar jag å mamma bingolotto men herregud :S
några vi känner var med i programmet och tävlade om 3 miljoner, dem van 500.000, de e ganska mycket ja! grattis te dem :)

Home

jätte trevlig helg med lisa. tack så mycket.
mycket skratt och mycket tv hehe.
vill ut å övningsköra, men vet inte riktigt vad jag ska göra, sitter just nu och skriver in recept på datorn till kokboken. de e ganska tråkigt faktiskt hehe

känn dig som hemma...

haha lisa e väldigt gästvänlig, bjuder på sig själv och på allt annat! mycket roligt ahr vi haft, först dansa, sen millenium och sen dating in the dark, dem killarna var ju tröga om nått eller.. nu blir de jeff dunham! wiii de e roligt, han e ett geni! :)
just nu sitter jag dock vid deras stora dator, för som sagt dem gör verkligen så man känner sig hemma.. underbart när folk e sånna, jobbigt med folk som typ inte säger eller gör nånting, typ bara tittar på en som om man e dum i huvudet, men i alla fall, haha lisa sitter å läser de jag skriver, bra lisa! så slipper du läsa de sen,

godnatt på alla gullungar, pussar!

lisus plus majina

sitter hos lisa och fick låna hennes LILLA dator att skriva ett inlägg, snällt :)
vi ska dansa lite, sen blir de tv! yeah!
puss

påskmat, och filmmys

ska snart te lisa, roligt!
då blir de mer påskmat, film, dansa, å massa roligt :)
kommer kanske nån bild, pussar på er! så hörs vi

lyssnar just nu på brick by boring brick med paramore!

This is me!

första riktiga bilden på mig, på bloggen :)


äg(g)igt

målar ett ägg till mamma, ja en liten påsk present blir de te henne, bild kommer upp sen kanske!
familjen samlas vid 3, dock kommer inte syster, de e synd. funderar på att gå å måla naglarna bara för att jag får, får ju inte ha målade naglar i köket å nu kommer en hel vecka som jag får ha de. men vi får se :)

gladeligen påsk

ska te hemköp med mamma, vet ej varför men ska tydligen följa med för att jag e så snäll!
har ont i magen typ, eller nedre delen av magen, som mensvärk men liksom inte riktigt, börjar bli lagom orolig nu, hoppas på träningsvärk för då går de över snart.
kollade mig i speglen imorse, (för en halvtimme sen) och de kändes som om jag såg annorlunda ut på nått vis, typ..... äsch jag vet inte, jag ser väl i syne..

håret

såhär blev underhåret i alla fall, dock så känns de som om de syns mer i verkligheten, men jag vet inte! borde kanske färga om de  :/


No words

Använde mig av, foundation (maybelline matte mousse), random concealer, puder (oriflame), random bronzer, rouge (loreal)
ögonskuggor från viva la diva (röd, rosa, orange) och från oriflame (mörkblå, lila, och ljus lila) isadora (den vita, den ljus blåa) fake lashes från depend. mascara från oriflame, kajal från isadora,
fredagsmys -ensam?

nu blir de fredagsmys...... ensam
japp fredag idag, men har inget att göra. jag vill göra nått! nån som vill göra nått? folk e nog upptagna de e ju typ påsk :/

svart-vitt
guten morgen

god morgon! är i mina träningskläder och är påväg att sticka te gymet! klockan e 09.11 så då liggegr jag bra till i min icke-planering idag! vet inte riktigt ännu hur de ska gå till att färga underhåret idag, men de kommer säkert gå bra, om inte annars får jag väl fan göra de själv! vi hörs sen puss!

weak moment!

fan! mår skit. har ett svagt ögonblick! fan! jag känner mig äcklig! typ tjock! fan! träna fyra gånger imon eller nått! jag ångrar att jag inte tränade idag! ska fan träna både imon å på söndag då! usch :(

ajje!

nu gör ögonen ont efter andra sminkningen och andra gången man måste använda remover och ta bort de! de svider lite grann! men de e ingen fara, detta e nog sista inlägget för idag tror jag! sista sminkningen läggs upp imorgon :)
att göra imon: färga håret, träna sen får vi se!

kladdigt värre :D

kvällens efterrätt: chokladfondant med halvt kinder-ägg med apelsingrädde och bär :)
latmask!

orkar inte träna idag, känner att en underbar huvudvärk e påväg in också. yay!
de blir att träna imorgon. ja på en fredag! härligt :D
i alla fall, de kommer förhoppningsvis mer sminkningar senare, kanske inte idag men typ imon eller nått!

glad påsk :)


tandis

var hos tandläkaren för en timme sen, å så kul, hål i en tand hade jag tydligen, fan också! de var precis de jag behövde! de blir att laga.
+ flourskölj och tandtråd + borsta tänder 350 gånger om dagen (tummarna upp)
grattis till mig!

1 april

första april idag. även skärtorsdag!
nu är de lov! härligt.
idag blir de tandläkaren, och senare ikväll troligen träna, yes styrketräning e väl underbart.
ska även göra chokladfondant till kvällen, ååå mums :)

RSS 2.0