gott nytt år

Hej kära bloggläsare. Ni är inte många men ni finns.
Nu sitter vi här igen, nyårsafton, känns som att det inte var så länge sen men samtidigt som att året har varit jättelångt. Justnu spelar jag spel med johan, pappa och svärfar. Roligt, jag äskar spel. Det är som vanligt med en "både och känsla" som jag nu väntar in 2016.

Mycket har hänt, jag har fått fast anställning på jobbet. Har en växande barn- och ungdomsverksamhet där och jag trivs. Ett jobb där jag kan växa och få utlopp för mina idéer. 

Jag har varit på en härlig utlandsresa i somras, prag, budapest och härliga kroatien. Ulf gjorde oss sällskap i Kroatien, himla skoj att visa änns eget paradis för vänner. Sett mycket fint, ätit mycket gott och haft de trevligt.

Hösten och sensommaren har varit.. fruktansvärt.. kom in på högskolan i Gävle och jag har träffat flera underbara klasskamrater. Har tränat en drillgrupp på 9 underbara barn och drillat själv i en grupp med finaste människorna. Det är ungefär de som varit bra under denna halvan av året. Har mått mycket dåligt, ångest, stress och panikattacker. Troligen haft för mycket att göra men har så mycket vilja och viljan ibland tar över förståndet .

Jag hoppas på mycket inför 2016, många planer gjorda och mycket oplanerat. Jag brukar vilja ha saker bättre och det även denna gången. 
Nyårslöften struntar jag i, de brukar jag ändå inte hålla.
Jag hoppas året bjuder på mer glädje.

Från mig till alla er
Gott Nytt År. 

God jul

Sitter just nu i bilen på väg hem till mor och far för att fira jul. Känns absolut konstigt med jul i midsommarväder, men vad gör väl de. Ser fram emot julmat, kalle anka och julsagan. 
Från oss till er, en riktigt god julhelg 


julfint i huset :)

Med tanke på bristen på snö så får man göra vad man kan för att få lite julstämning. Jag har pyntat lite med tomtar och röda dukar. Har även gjort två sorters fudge, polkafudge och pepparkakdfudge jättegott.
Har fått en fin blommar som mamma gjort också :)
snart är de jul :)

Hej på er.
Igår gjorde jag och johan pepparkakshus. Så himla skoj att göra något tillsammans. Sen gör man sitt bästa för att få lite julstämning och med pepparkaksdoft kring sig så känns det lite. 


Idag vi haft julbord med jobbet, mysigt och väldigt god mat. Fick julklapp också, en låda med sill, korv, choklad å lite annat smått och gott. Pausbox

Har länge letat efter en prenumerationsbox med nyttigt snacks och blev tipsad om pausbox från en hälsotidning.
 
 
 
 
supersnyggt paket
 
i min novemberlåda var det 6 produkter i, men antalet produkter varierar :)
 
lådan kommer med en liten lapp med information om allt som finns i lådan.
 
popped salted caramel bar och garlic & onion roasted broad beans var mina favoriter :)
 
 

uppåt på flera sätt

Hej sockerbullar! 
Nu var de ett tag sen igen, har haft mycket att göra och känt mig väldigt trött.
Nu har jag dock börjat må bättre igen och vilket känns skönt, försökt få saker gjorda och det får framåt. 
Det går mot julen och mina grupper på jobbet har terminavslutningar med jultema, mycket mysigt. Igår var det julkväll med pyssel och julgodisbakning för vuxnar på jobbet, jag som huvudansvarig och ungdomarna som hjälpte till. Fick många fina ord om hur bra och trevlig kvällen hade varit att jag blev riktigt rörd. Det känns fantastiskt hur mycket uppskattning får och jag är evigt tacksam!
Har även börjat julpynta lite hemma med mycket belysning då jag tycker det är mysigt med julljus.

Sitter nu på ett hotell i Gävle med louise och laddar inför skolan imorgon och torsdag. Detta är sista dagarna på plats i skolan innan jul och det är skönt. 

Puss


RSS 2.0