30 november

sjukt, 1 december imorgon, fattar inte riktigt liksom! helt otroligt,
jaja, jobb idag de gick bra,
ska snart iväg och drilla lite, de blir nog bra :)
har ätit macka med brie idag, en mycket godare brie än icas brie, mums mums!
imorgon jobbar jag kvart i nio till fem, sen direkt efter de blir de kyrkan och juniorerna, trevligt!
nej nu ska jag sticka, puss!

försenade bilder från årets halloweenfest!

kom nu på att jag inte lagt in några bilder från årets halloweenfest, här kommer några :)



jag är djävulens assistent för er som inte vet :)


tårtan!

29 november

ja, idag har jag jobbat, i städet, 8-13 inte så länge, men de räckte, sen efter de blev de hem och äta sen en pratstund med anna, alltid trevligt att prata med henne och ibland behöver man ju faktiskt prata med någon,
efter de blev de konfirmander, vi sjung julpsalmer, mysigt!

nu på kvällen har jag hjälpt mamma å hennes kompis och gjort några vårrullar, de började med att jag tittade på och sen täntke jag att jag kan ju lika gärna hjälpa till.

nu ska jag gå å duscha, för att sedan gå och lägga sig i sängen, ska väl prata lite i telefon med johan och sen blir de sova, behöver min skönhetssömn, börjar halv åtta imorgon, men de kommer gå bra. värre nästa vecka då börjar jag halv sju måndag och tisdag, usch fruktansvärt^^

sitter och lyssnar på gamla låtar som jag har på datorn, roligt, var ju jätte länge sen, underbart ändå. känslan av förr i tiden blandat med nutidens lycka, fint :)
dock vissa låtar förstår jag inte hur jag kunde lyssna på ;)

en anledning!

jag tror att en anledning till att de inte blir så många inlägg är väl att jag inte riktigt vet vad jag ska ha för rubrik.. ne men allvarligt, jag kanske tänkte att jag ska skriva om dagen, vad ska jag ha för rubrik liksom? ne jag är dålig på sånt,
ska för övrigt över te anna snart och snacka lite sen senare i eftermiddag blir de konfirmander, ikväll sen ska jag bara dega tror jag, skönt ju, jag behöver nog de ^^
jag har börjat på en snabbsurdeg igen, borde mata den idag med, får inte glömma de!!

planen var att jobba halvdag idag och halvdag imon för jag fick åtta timmar i städet denna veckan, fick sedan reda på imorse att jag kan jobba så mycket jag vill dessa två dagar.. å så lack jag blir, jaja de blir säkert bra!

bakar lussebullar!

ja nu väntar man på att lussebullarna ska jäsa klart så att man kan ha in dem i ugnen, sen kommer de lukta jul i hela köket, behöver nästan lite julstämning, känns inte som julstämning när de var storm igår och fortfarande är plusgrader^^ nej jag gillar inte kylan men jag hoppas ändå på en vit jul,


ännu en ledig dag!

känns skönt att vara ledig, ska baka lussekatter idag, gottigott! sen får vi se vad som händer
har läst igenom lite gamla inlägg här på bloggen, oj vad jag skrev mycket ibland, och den där dagens grejen, gillade jag, borde kanske försöka börja med de igen? ne nu ska jag handla jäst! hej svejs!

Bettans tårtor! :)

japp, mammas kompis bettan skulle ha två tårtor, de skulle vara bröst!
så här är dem, de är fyllda med amarullakräm, vanilj-jordgubbskräm, täckt med grädde och sedan utsidan är gjord av marsipan!


ojdå, inte nu igen

då blev de länge sen sist igen.. sorry sorry, har jobbat och så denna helgen!
tydligen är de storm ute, känns sådär ^^
johan åkte hem runt lunch medans jag var på jobbet för att inte riskera att köra i den värsta stormen! kändes grymt tråkigt då jag inte änns kunde säga hejdå, men men han kommer på fredag igen de känns skönt, saknar honom hela tiden, distansen är grymt jobbig,

för övrigt tänkte jag åka å träna ikväll, men kommer nog bli stoppad av mina kära föräldrar då de kanske är dumt att köra i detta vädret, får väl se,
igår gjorde jag tårtor, tänkte lägga ut bilder på dem, jag gör det i nästa inlägg :)
tjingeling!

vad hände?

frågan: vad hände?
är väl en fråga man kan fråga sig många gånger om i livet, när det gäller många saker, jobbigt ändå, nej nu ska jag ringa min syster, för det var länge sen! frågan var vad hände? nej jag vet inte, jag skyller på att jag har inte hunnit! hejsvejs!

har börjat på pralinerna nu!

ja då var chokladtillverkningen igång! har kommit en bit på vägen men har mycket kvar, dags att åka å handla med mamma! hej svejs!

min lediga dag!

känns underbart att ha en ledig dag, låg och drog mig jätte länge, gick sedan upp vid åtta och började slå in lite julklappar, (ja asså ni kanske tycker att åtta inte är att dra sig länge men för mig är de länge!)
ska snart börja med mina chokladpraliner, eventuellt med chokladflarnen också, borde äta frukost också föresten!
ska försöka hinna med andra grejer som jag inte hinner med annars, men som sagt ingen stress, press eller måsten idag, jag är ledig!

lyxar till de(?) denna tisdag kväll!

ja, jag sitter och äter activia vanilj och digestive med brieost på, lyx värre! men.. de är bara ett litet krux ^^
asså.. digestivena smakar skåp och brien.. de är ica egen brie, och den smaka ingenting :O

för övrigt blir de lyxkväll då tess ska bjuda mig på braking dawn del 1 somfödelsedagspresent! trevligt trevligt, ser fram emot de! hoppas bara att jag inte somnar ^^

imorgon är jag ledig, bara bara ledig, så galet skönt att slippa måste göra något! ska troligen se om jag kan planera julkalendern till bloggen då, om jag orkar ^^

nej nu är jag törstig de får bli vatten på de,

Mest för att skriva!

ja men jag är väl lite dålig på de här med att skriva blogginlägg nu för tiden ^^
tänke jag skulle ha en julkalender i år.. med både recept, smink, tips och trix för en rolig jul, men vette hundan om de kommer funka om man tänker på hur duktig jag har blivit på att skriva här! de kanske blir av, ni får väl hoppas ;)
nej ska kolla på halvåtta hos mig nu!
jag slänger in en bild på mig och mitt hjärta.. har jag gjort de förr??


hemma från kul-i-jul

har varit iväg på kul i jul tävlingen i västervik, lång resa dit och lång resa hem men ganska trevligt var de väl, vi vann inte och inte de små heller, men de var väl itne förväntat kanske.. ^^
nu sitter jag här med johan som kom hit nu ikväll för att mysa med mig en kväll denna helgen i alla fall, fick present av honom och hans mamma, jätte snällt ju, tack till dem!
imorgon är de jobb som gäller! på tisdag med men på onsdag är jag LEDIG! bara bara ledig! skönt skönt väldigt skönt, och på tisdag blir de braking dawn med tess, roligt :)
nej ska spendera den sista vakna tiden för ikväll med johan som ska åka hem imon på morgonen,
kram på er!

två dagar kvar!

på onsdag fyller man ju år, så håller på med en bakelse till jobbet, ska snart iväg och drillträna, de behövs ju eftersom det blir tävling i helgen! :)

Johan gästbloggar :D:D

Hej alla läsare :) Jag bloggar normalt sätt inte men får ju ta å testa då :D

Vi har varit i Ullared julklapps handel oj oj  oj de va många fler än vi som tänkte att de är bra att vara i god tid men men nu e de ju över :D

Ikväll blir de festligheter födelsedagsfest för Älskling och Halloween fest på samma gång, jag skall va ganska läskig ikväll jag skall vara en präst XD
Nej nu skall jag titta på när hon gör tårta mycket roligare än att skriva :P

Ha det bra alla läsare M.v.H Johan

P.s Älskar dig Marina <3

dags att baka tårta!

ja då var man hemma igen, har gjort fyllningnarna till tårtan och ska bara vänta tills dem stelnat sen blir det att göra tårta, klockan är runt två och runt fyra får man försöka göra sig klar att åka till tess för att börja festligheterna, trevligt trevligt :)

ullared

de e väl klart att man handlade mycket i ullared, men de e ingen fara, köpte i alla fall en vinterjacka, skönt så slipper jag frysa ihjäl i vinter, jag å johan hade en väldigt trevlig dag, trevliga affärer verkligen!
vi hälsade på johans bror, de var trevligt, grymt söt hund,
nu blir de lyxfrallor framför doobido eller hur de stavas! :)

efter en lång dag!

ja nu blir de åka te halmstad för en god natts sömn och imorgon blir de ullared!
tummarna upp!
hoppas jag hittar de jag ska ha, annars blir de jobbigt :p
god natt typ!

påminnelse till mig själv!

jag måste ju färga den dära marsipanen imorgon! får inte glömma de!
måste skriva ullaredslistan också, så jag vet vad jag ska handla, så jag liksom inte glömmer något!
jag e trött idag igen, drillat idag, de kändes bra, imorgon är de torsdag, jobba, färga marsipan, kyrkan och sedan vidare till halmstad! möe trevligt tror jag! ska försöka köpa julklappar ju! och kläder till mig själv! och ska tydligen inhandla lite grejer åt andra med!

hard work! work!

dagen på jobbet har varit bra, trevliga arbetskamrater, jag ska snart iväg och drilla, livet består mycket av drillning nu verkligen, men de e rätt roligt ibland, hoppas tävlingen kommer gå bra iaf! de känns bra nu, jag å amanda börjar få koll på de, så förhoppningsvis så ser de bra ut! kanske inte i samma klass som alla andra, men vi försöker ju, de blir nog bra för att vara första gången vi två gör ett så avancerat program!
måste färga marsipanen till min tårta någon dag också! glöm inte glöm inte!

att jobba

jo men jobbet går väl bättre å bättre, men ibland blir jag frustrerad! när folk säger samma saker tre miljoner gånger och förklara saker som praktiskt taget är självklara och jag redan kan, snälla nån sluta tjata! och allvarligt talat, är mitt namn så svårt eller? jag HETER INTE MARTINA!!!!

finns också folk som är jätte trevliga och som jag gärna pratar mer, hoppas att dem tycker samma sak, annars e de ganska tråkigt!

god natt :)

ojdå!

ja du helt plötsligt fick jag tid att skriva lite grann här på bloggen, skönt att kunna göra de någon gång också!
denna veckan jobbar jag mån-tors sen ska jag te min älskling på torsdag kväll och på fredag åker vi till ullared, trevligt, jag behöver handla massa saker! både julklappar och saker till mig själv, kläder kläder! :)

ska snart tvätta håret och sen börja göra lite praliner!

en trött människa!

ja jag vet jag tjatar om att jag e trött jämt, men jag e trött mycket!
trevlig dag på jobbet idag, börjar känna mig mer hemma på de där stället! finns ju några jag känner att jag kommer mer överens med, trevligt!
jobba helgen med, och sen måndag i städet, sen tis-tors på lasarettet, blir nog bra!

Om sanningen ska fram!

förlåt mig!!!!
okej sorry jag lägger inte upp så mycket inlägg just nu, ne de har blivit lite mer jobb än förväntat! men ska försöka att ta mig i kragen och lägga upp lite mer inlägg!! jag lovar jag ska verkligen försöka! jag ska t.ex visa hur ögonkrämen fungerar som jag köpte från yves rocher!

ikväll har stan kvällsöppet så jag å mor ska ner en sväng, sen blire sova sova!

imorgon är de fredag, då blir det jobba och sen drillträna med amanda, de börja arta sig tycker jag allt, de där drillprogrammet,
sen efter de så får vi se om hjärtat dyker upp!

nästa helg blir de myspys med älskling, ullared och födelsedagsfest roligt :) bättre kan de inte bli :D

Yves rocher!

beställde lite grejer på yves rocher! här kommer dem!

högst upp: en lotion för hela kroppen, luktar vanilj
från vänster: ett kamomillbalsam, en body lotion, en ögon kräm för påsar under ögonen, en ansiktstvätt
längst ner: ett prov på en dagkräm
under alltihopa deras katalog!

smörgåstårtor!

så här såg smörgåstårtorna ut som skulle te brunnsgården!

innehåller: skinkröra, äggröra och mimosa! på toppen skinka och räkor!


Ny månad! nytt jobb!

första dagen på nya jobbet idag, de var ganska trevligt, trevliga arbetskamrater och så ju, detta kommer nog bli att bra år :)
imorgon blir det en heldag i kyrkan med konfirmanderna, kan bli trevligt de med! får väl se :)
hoppas veckan går fort och eventuellt helgen och nästa vecka :O

RSS 2.0