förkyld

jaha då va man sjuk då, fick feber i lördags, trodde jag skulle dö eller nått, då var man inte bra, hade nybörjardrillarna igår, åååå såå duktiga dem är, *big smile*

nu sitter man i skolan och har håltimme, skulle egentligen på ett möte med tryckeriet idag, men de gick inte den förbannade gympaläraren med på, så de blev flyttat te imorgon,
ska även sminka en kompis, kompis imorgon te balen, de hoppas jag blir bra, så länge jag får skjuts, jag fick ledigt ju så,

öl någon?

vi hade dietetik idag, vilket betyder att vi arbetar med olika sorters dieter,
just nu håller vi på med sjukhusmat, så som timbalkost och gelékost,

vad sägs om geléöl?


nya skor :)


14 nya borstar

fick 14 nya borstar i ett snyggt fodral av mamma efter att hon varit utomlands :D
anhörigmiddag^^

har varit i skolan från åtta till typ 21 nånting, de e gnsksa länge, man känner de i hela kroppen men ändå e jag liksom inte döds trött, de e ganska konstigt, aja, anhörigmiddagen gick bra, tummen upp! dem flesta gillade förrätten som vi gjorde, woho!

ehm klockan e galv elva å jag e liksom inte trött, vad fan e det här?

jag drömmer om en, i mina drömmar så är det vi på något sätt, det är helt ottroligt, och i verkligheten är du hur trevlig och så som helst, men varför är det så svårt att leva lite? jag kommer att vara singel för alltid! de e nog så!

mycket att göra

japp jag har 3000 grejer att fixa typ denna veckan, fan också!
två stycken lappar med frågor som ska svaras på inom dietetiken som ska vara inne på fredag, cirka 60 enkäter kvar att sammanställa, tills på tisdag, har även för mig att vi ska ha prov då men de ska jag kolla upp imorgon,  kokboken ska gärna bli klar snart, 15 enkäter till ska sammanställas inom ett annat ämne, en förbön te konfirmationen på lördag ska bli klar, matteuppgifter ska också vara klara tills på tisdag, skit! detta hinner inte jag med asså,
imon blir de köket + anhörigmiddag, vi börjar 8.15 och slutar runt 22.00 så då kunde vi ta ledigt på torsdag om vi ville, å jag funderar över att göra de för att hinna med alla 3000 grejer jag ska göra!

sitter i skolan igen

jaha då var de den vanliga måndags håltimmen, asså den e seg som fan, skit tråkig! fattar inte varför vi ska ha den, känns så himla meningslöst,
på svenskan skulle vi skriva ett tal till något, men hallå jag kan väl itne skriva ett tal! suck!
snat har man idrott och det ser jag absolut inte fram emot! idrott är inte min grej!
efter skolan ska jag sticka å köpa skor å sen blir de ledaravslutning i kyrkan, har ingen aning om vad som ska hända då!

tänkte avslutningsvis säga, grattis te lisa som fyller 17 idag :)

fan

jag e inte stolt öve rmig själv längre, känner mig tjock igen, känner mig äcklig, jag är inte fin, jag vågar inte änns ha klänning bland folk just för att jag tror att dem e så vana vid att se mig i jeans att dem kommer att tycka jag ser helt sjuk ut, usch här sitter jag helt patetisk och gråter, vad e de med mig, jag vill höra att jag e vacker, att jag duger att jag är bra för någon... nu ser jag knappt tangenterna längre, jävla tårar, dags att sluta skriva....

jag är duktig!

duktiga lilla jag har nästan skrivit klart kokboken :D mwahaha, jag e glad :)

är inte glad

jag e fan inte glad nu, jag har är stort problem! jag behöver nya kläder, jag ska utomlands, jag ska te göteborg och liseberg, jag har skulder te mina föräldrar, snart e de sommar, ja dessa saker kostar fan pengar! och jag har INTE SOMMARJOBB! jag blir förbannad! detta e fan inte rättvist, jag blir arg! aarrrgg! skit med! jag behöve pengar jag vet inte hur jag ska få dem!
jag ska spara sp mycket de går i alla fall, sen får vi se hur långt de räcker, pengarna jag tjänar idag ska sparas, månadens studiebidrag ska sparas, pengarna jag tjänar av att sminka alles kompis ska sparas, pengarna från kyrkan ska sparas! allt ska läggas undan!

varmt!

oj så varmt de e, och jag ska jobba idag! fan jag vill inte, inte idag fan! de e för varmt för de, å jag har inga bra skor heller! helvetes! jag ska köpa nya skor! så fort så möjligt nu! jag vet vilka jag vill ha! helvete! jag svettas sönder här, å så kan jag inte ha typ kortbyxor, klänning eller liknande utan leggins eller strumpbyxor under på grund av mitt brännmärke och att jag itne har orkat raka benen, och för den delen har jag inte snygga ben! fan!
de e vad jag önskar mig varje år i julklapp men tomten e inte snäll mot mig :(

loveless

alla verkar vara ha sånt aktivt kärleksliv, de e så man mår illa, alla har nån beundrare eller e tillsammans med nån eller har någon på gång, men här sitter jag,,, tråkig! de e nått jag gör fel, å jo vet jag säkert vad de e, men, de e svårt att ändra på sig, ändra sig för någon annan liksom, :/ aja vi får väl se vad som händer!

svett!

fan va varm man har varit hela dagen, har varit i köket vilket inte har gjort saken bättre, dock så blev bullarna jävligt goda mums!

har även varit duktigt och varit på gymet idag, löparbandet i 30 minuter, de e nice de, å så tränade benen också! så 1 timmes träning ungefär, vem e duktigt? ;)

nu snart ska jag ner å laga mat te mig å pappa, mamma är ju utomlands med en kompis, hon kommer hem nästa vecka har jag för mig, tumme upp!

tagit bilder med mobilen

hmmm

sitter och funderar över hur saker har varit och över hur saker och ting har blivit, funderar över hur saker kommer att bli och hur detta påverkar mig, jag e rädd, lessen typ, jag vill inte att saker ska bli sådär som jag fruktar, skit också! snälla snälla, låt mig va kvar!

dålig

jag har blivit kass på att skriva, men hinner inte liksom, han som fixar min dator sa till mig att jag snart måste byta dator, å så jobbigt de blev, fast de blir nog en bärbar nästa gång

lägret var as grymt alla konfirmanderna var helt underbara, fanns massa som skulle passa as bra som ledare,
de hände en hel del, en tjej tappade typ andan, kunde inte andas å sedan började hyperventilera, anledningen var en liten olycka i en lek, några tröga raggare kom till området och började bråka typ, dem var ganska fulla också för den delen, sista kvällen fick dem vara uppe längre, och när tobbe sa att de var dags att gå å lägga sig så var de ingen som tjabbade emot, de var skönt, jag hoppas i alla fall att några bli ledare till hösten, jag håller tummarna!

vi skrev dikter i skolan idag, de var ganska okej, men jag har blivit kass!
kommit fram te att de e underbart att åka iväg, att liksom åka iväg ett tag å typ byta rutiner lite för att sen komma tillbaka och känna sig typ, ny, (trots tröttheten)

nej nu orkar jag faktiskt inte skriva mera, denna blev hyffsat lång ändå, yay mej, gonatt

sitter i buss

sitter i bussen påväg hem från lägret med konfirmanderna, det har gått sjukt bra i år, härliga ungdomar har de varit, skriver längre inlägg hemma sen, för tydligen är de jag skriver sjukt intressant!

åker iväg idag

jaop åker på läger idag, de tror jag kommer blir roligt men börjar bli lite nervös,
nej jag e inte nervös för att jag ska åka iväg, å sådär, eller att dem ska vara taskiga
jag e nervös för att jag vet inte vad jag missar här hemma medans jag är borta,
sånt skrämmer mig tyvärr,

enkät

varit på min förra skola med tess å lämnat ut enkäter, vi lämnade till 81ab, 81cd, 92ab och 92cd herregud vad vissa elever e tröga :S
81orna var ju bara härligast, 91ab kände ju igen oss eftersom det är våra konfirmander, hehe de skrek så fort vi kom in i korridoren, så man hörde de: de e våra konfirmanledare!!!! de var väldigt kul
niorna var nog ganska oseriösa vissa av dem, i en av klasserna gick ju tess lillebror, vilken respekt han har med sig, alla e typ rädda för honom,

deep

ville skriva nått sjukt djupt typ, men asså, varje gång jag har nått bra i åtanke, så liksom försvinner de typ,

de blir en sån nån dag, i promise :D

bild på mig sålänge

kyrkfestival

jaha idag är de kyrkfestival, det ser man väl fram emot, om man nu inte räknar med att de regnar ute, de suger!

jag å tess ska göra klart tårtorna och muffinsen och sen ska vi sälja dem, så vill du ha en muffins, kom å köp :D

förstörd

är trött, jätte seg, har oint överallt, och har massa att göra!
har bråkat med pappa, gråtit, fått ett trevligt telefonsamtal, snackat me mamma, bakat muffins å tårtor med tess, osv osv..

några av mina underbara juniorer sa nått övergulligt till mig igår, de e nästan så man fick en lite tår i ögat :')

omg så segt

de har varit en stressig dag som fan, lagat upp mat till kokboken allt är nästan klart tack och lov (y)
imon ska vi ha restaurang i skolan, har för mig att de var t1 som var bjudna, snälla ni var snälla, jag ska tydligen servera!
sedan på eftermiddagen så blir de junisarna, de e avslutning imon borde ta fram kläderna te de, sen efter junisarna så e de konfaledar möte i stora kyrkan, suck jag kommer att gå in i väggen! känns som om de alltid e nått på gång jag behöver semester! vilket kommer nästa vecka *happy face* men tydligen ska jag dra mig te ett konfa läger, å vara ledare å inte få sova nått *sad face* jag tänker inte, jag upprepar, jag tänker INTE vara sängfösare sista kvällen, inte en fucking chans!

apa!

jag är på världens dåligaste humör, varit stressad och sjukt trött hela dagen, de mesta har gått fel idag, jag vet fan itne änns vilken dag det är! imorse var de torsdag, vid frukost var de tisdag, vid lunch var de åter torsdag, tydligen e de onsdag idag! vilket jag upptäcker när man kommer hem! tillåt mig att lägga mig ner och glömma världen snälla?

bloons

jaha de blir bloons tower defense 4 hela rasten, nu jävlar ska jag komma långt haha

matteprov

har haft matteprov idag, de var ganska lätt trots allt, jag e chockad, men men nu ska man ha typ 1,5 timmes rast för jag har ingen engelska å tess har nationella, kul?

från 1 maj

vem e söt drillflicka? jag e söt drillflicka :)
hehe har marias hatt på mig också


rosa, grönt :)


storhandlat

har handlat idag, asså te projektet vid håller på med, imon börjar matlagningen, hehe de gick på cirka 1400 på city gross och maxi, shit i helvete vad mycket hehe, 7 kassar med mat, å ändå fick vi inte med allting, de e kass,

imon ska man på körkortsteori oj så kul >.< skönt att få de gjort i alla fall,

tänkte snabbt säga att de e kyrkofestival på lördag, kom å köp en muffins av oss :D

fruktsallad

sitter här och har tråkigt, gårdagen var mycket trevlig, tack te alla som kom ni e underbara :)
borde skriva in "receptet" på fruktsalladen, men orkar inte göra de nu, men måte troligen göra de snart ändå, ska handla ingredienser imorgon, och på tisdag eftermiddag och onsdag så blir det att laga mat för hela slanten, de ser jag fram emot faktiskt, hehe :)

har pluggat lite svenska, ska göra de lite till sen men måste typ bearbeta det jag har läst å sen läsa igen, om och om igen, kom att tänka på fruktsalladen igen, jag orkar inte skriva det, dumma kokbok!

1 maj

har varit ute å drillat nu på morgnen gick upp 6,00 å avmarschen var 7,00 shit vad fötterna gör int nu x)

RSS 2.0