Gott nytt år!

Hej kära bloggläsare! Då sitter man här igen i väntan på midnatt och det nya året. 
Just nu sitter jag i våran nya soffa som inköptes under detta året och tittar tv med johan och mina föräldrar. I år skriver jag från telefonen så kommer ej riktigt ihåg hur jag brukar göra detta men here it goes.

För att sammanfatta året, Året började med att man blev arbetslös.. fick gå till arbetsförmedlingen den 4 februari. Jag jobbade sista dagen i restaurangen några dagar tidigare och det var dags att gå vidare ut i det skrämmande. Jag hamnade i resursen och jobbade extra i kök och restaurang, hamnade även i vikariepoolen inom kommunen för att jobba i städet, en kompis fick in mig inom psykiatrin som vikarierande vårdbiträde så jobb blev de absolut gott om, inte många arbetslösa dagar där inte. 
Under sommaren jobbade även som kock i ett kök som min farmor jobbat på när hon var yngre. Man kan bara säga som så att första delen av året verkligen varit energikrävande.

Tyvärr har de funnits sorg även detta året då johans bror fick bort i somras de tog verkligen hårt på alla i familjen så från extrem trötthet till bortgång det gjorde vardagen lite väl kämpig.

Jag har dock fått ännu ett nytt jobb i höst. En kompis rekommenderade mig till hennes jobb, hon skulle vara tjänstledig under hösten för att prova ett annat jobb så jag fick chansen att jobba som församlingsassistent/ungdomsledare på 60% och OJ vad roligt det har varit, jag har vuxit enormt mycket som person under denna hösten och känt att jag hittat nått som ger mer energi än vad det tar. I oktober fick jag även reda på att jag fått förlängt fram till sommaren. Underbart!

Men som sagt det har varit både uppåt och neråt detta året och jag är glad att det är dags att gå vidare. Har många planer och tankar inför 2015 och jag hoppas att allt går som jag vill! 

Och så till nyårslöftena.. alltså jag vill ju gärna gå ner lite i vikt då jag har lagt på mig en hel del ska även göra högskoleprovet och söka in till skola. 

Tack till alla som har varit en del av allt positivt detta året! 

Till sist vill jag önska er ett gott nytt år! 

Jag och johan provar amerikanskt godis.

Jag hittade lite godis på hemmakväll och några andra ställen som jag och sambon johan provade. 

Här är vad vi provade: Twizzlers: de luktade jättegott. De smakade dock väldigt lite. Trodde de skulle vara lite sega men de var jättemjuka. 
Poäng: 4/10

Nerds: vi provade 2 olika lådor med 2 smaker i varje. De var lite sura och hårda. Vi tyckte dem var supergoda :)
Poäng 8/10

MilkyWay midnight dark: mörk choklad med kola. Hur god som helst!!! 
Poäng: 9/10

Starburst: sega fruktkolor. Söta. Men inte vår grej riktigt.
Poäng:4/10

Pop rocks: ett godis som finns överallt men värt att prova. De poppade i munnen och lät mycket. Kul effekt men smakar lite.
Poäng: 5/10

Hershey's: choklad som smakar som julkalenderchokladen. Inget sådär speciellt. Luktar gott.
Poäng: 5.5/10

Brain blasterz: skulle vara supersur. Men vi blev besvikna, goda men inte särskilt surt faktiskt.
Poäng: 5.5/10


Om ni vill ha fler sånna här så kommer de :D 

RSS 2.0