roligt!

jag har haft väldigt dåligt med läsare på bloggen och här om dagen när jag la upp ett gäng med tårtinlägg så var de en hel drös med kommentarer och bloggvisningar.. jätteglad och full av undran så kollade jag igenom blogg.se's framsida både på datorn och på appen.
och där! där hittade jag mig själv, min tårta! helt fantastiskt!

Doptårta!

Blev tillfrågad att göra en doptårta inspirerad av bla. en tårta sockerrus har gjort, men i stil med en cupcakes+tårta variant. med ställning. utmaning tänkte jag så jag bad johan att hjälpa mig bygga en ställning och tårta blev de! lite trist att ställningen blev lite sne, och tårtan lite sne så allting ser ganska snett ut! men den var uppskattad och föräldrarna var nöjda :)
 
tårtan innehåller: chokladbottnar, enkel chokladkräm, hallon, spacklad med swiss buttercream, täckt och dekorerad med mmf och sp. :)
Cupcakes innehåller: chokladmuffins, fylld med hallon spritsad med vaniljgrädde.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Här kommer pippi långstrump!

Då var de på gång med tårtor igen, denna gång till en liten minna som ville ha en tårta med pippi på! :)
återigen var de svårt med figuren, mest ansiktet, jag är inge bra på de där, måste öva öva öva öva! kanske ska leta upp nån kurs eller så hur man gör!
men föräldrarna var nöjda och flickan med :)
(kom på nu i efterhand att jag glömde fräknarna på henne :O)
innehåller: chokladbottnar, enkel chokladkräm, hallon, spacklade med swiss buttercream. täckt och dekorerad med mmf. :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Johan 25år!

Nu i mitten av maj fyllde min älskade sambo 25 år. de skulle firas så klart så jag anordnade ett överaskningskalas för honom. självklart skulle det ju bli en tårta med!
Johan älskar båtar så det fick bli en båttårta! tårtan blev bra, han blev nöjd, den var god och folk var imponerade, jag är nöjd :)
hela tårtan var också laktosfri,
innehåller: saftiga chokladbottnar, jordgubbsmousse, pannacottafyllning, mosade hallon, spacklad med swiss buttercream. täckt och dekorerad med mmf.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tingelingtårta!

Samma mamma som förra året ville ha mimmi pigg tårtan ville i år ha en tingelingtårta till sin dotter!
I fix!
de var ganska svårt att göra tingelingfiguren har ju inte gjort så mycket sånt innan, armarna blev först för stora så fick göra nya och huvudet blev för stort.. men jag är i slutändan ändå nöjd!

innehåller:vaniljbottnar, nötcreme och grädde, hallonmousse, mosade hallon och grädde, penslade varje botten med hallonsylt, spacklad med vaniljsmörkräm, täckt och dekorerad med mmf.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Simpsontårta!

Då var min kära vän sofie på hugget igen och skulle ha en tårta, hennes gubbe fyllde år så det skulle bli en tårta med homer simpson på utan tvekan! det fick bli ett ölglas med en homer simpson badandes i skummet!
 
innehåll: Vaniljbottnar, jordgubbsmousse, grädde och bitar av mjölkchoklad, spacklad med swiss buttercream, täckt och dekorerad med marsipan! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
Glömde sätta dit texten och fick ta en bild till :P

RSS 2.0