Tonfisksallad

detta är en favorit jag har gjort många gånger, enkel att göra en kväll då du bara vill slänga ihop något enkelt!
detta blir 2-3 portioner

4 isbergsalladsblad
1 stor tomat
2 stora ägg
1 burk tonfisk i olja
4-5 stora skedar majonäs
salt, citronpeppar

1. koka äggen, inte helt hårdkokta men inte helt löskokta heller, mjukkokta alltså!
2. hacka under tiden sallade och tomaterna
3. låt tonfisken rinna av.
4. blanda sedan ihop salladen tomaterna, äggen och tonfisk så att det blir jämt fördelat. äggen delar du sönder med skeden du blandar med
5. tillsätt majonäs tills du är nöjd med konsistensen. smaka av med salt och citronpeppar


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0