orken.. vart tog du vägen

Ja vad ska jag säga .. energin är som bortblåst.. peppen är borta.. glädjen dör.. 

Men dagen har varit fin, jobbat, haft hjälp av två superduktiga ledare som bara växer i ledarrollen hela tiden. Mycket nöjd med dagen och alla gjorda geléljus. 

Och imorn ska jag till ullared med fina vänner och jag ska köpa julklappar! Ska även köpa lite annat smått och gott så klart.

Kort uppdatering då jag varit dålig på att skriva, hjärnan har tagit tjänstledigt på obestämd tid så har inte funnit inspiration till att skriva. Men de kommer säkert tillbaka.

Puss :)

Kärleken från ungdomarna på jobbet är det bästa man kan få :) 

99 miljoner ..

Hej sockerbullar :)

Vi har köpt ny väckarklocka, en sån med lampa som tänder sig gradvis innan larmet går igång. Tanken var att slippa gå upp "mitt i natten". För det är verkligen så det känns när man ska gå upp vid 6-7 tiden på morgonen, det är mörk som att det fortfarande vore nattetid och då känner man sig inte alls särskilt pepp. 
Lampan funkar dock sådär känns som en liten ficklampa i ett hörn, alarmet är också sådär.. johan hade ställt klockan på radio och för hög ljudnivå så igår morse blev man chock-väckt av Hanna hellqvist i morgonpasset i p3 .. inte helt lyckat. Idag däremot bättre.. nu lite för tyst så man hade ändå svårt att gå upp. 
Dagen har dock varit fin, en toppdag absolut.
Hann till och med att sminka mig imorse :)


att erkänna

det finns mycket som man egentligen bara undviker.. sånt man absolut inte skulle erkänna för andra än mindre sig själv.
 
min vikt är en sån grej.. jag vägrar erkänna för mig själv att jag återigen har övergått till övervikt på bmi-skalan.. man kanske kan tänka sig att jag självklart erkänt det för mig själv genom att skriva det öppet här på bloggen men absolut inte, jag vägrar, jag försöker alltid hitta ett sätt att se runt de, kraftig benstomme..osv.
 
en annan sak som jag absolut vägrar erkänna är när jag gör för mycket, det kan faktiskt vara så att jag eventuellt dribblar med för många bollar just nu, att jag har tagit på mig lite för mycket för mitt eget bästa, men det bara är så att jag ska fixa de! jag klarar allt, I'm superwoman! så klart.. en något trött superwoman.. men trots det! jag vill inte erkänna mig besegrad. . 
 
sen finns det nog saker som jag är alldeles för snabb med att erkänna, vissa skulle säga det som att jag ser ner på mig själv.. själv tycker jag bara att jag är ärlig..
 
så som när jag inte fattar kurslitteraturen eller hemtentorna.. jag fattar inte, jag är fullkomligt idiot när det kommer till den akademiska världen och allt bara snurrar i skallen.
 
sen i alla situationer jag kan hävdar jag att idiotin har med min ålder att göra, jag är för ung/liten för att kunna vissa saker.. 
 
dessa bortförklaringar och dumheter!
 
 

vänskap

Jag brukar påstå att jag inte har så många vänner, många bekanta men inte jätte många så där riktiga vänner. Några få betyder då vansinnigt mycket för mig. 
Jonna är en av dem, hon flyr inte när jag har mina dåliga dagar, så oehört tacksam att jag har henne. 
Emma har blivit en sån vän, hon vet det nog inte själv men jag känner mig så bekväm med henne vi är så lika fast olika, hon har ringt alla de rätta gångerna.
En ny fantastisk människa jag har lärt känna sen jag började skolan är Suzanne, en härligt positiv person som lyckas peppa och stärka mig när allt länna hopplöst.
De finna några jag inte nämnt men det är dessa tre som bara finns och gör så ofantligt mycket i mitt liv utan att veta om det.
Tacksam för all vänskap i mitt liv.

frisören

Då sitter man här och väntar med kladd i håret. 
Har klippt lite grann på längderna också men inte så mycket .. 
Väntar på olaplex-magin! 
Hehe frisören står och klipper en annan jämte, lyssnar på skvaller, perfekt :)


imorgon!!

Har sett fram emot morgondagen jättelänge. 
För imorn ska jag till frisören och dels klippa mig men också göra en olaplex behandling.. tänk om mitt stackars slitna hår blir som nytt!! 
Mycket plugg kommer de för övrigt bli framöver och det kommer bland annat bloggen att lida för tyvärr. 
Här kommer en liten bild från skolan förra veckan.
Puss

Vilken dag

Sitter nu på hotellet i Gävle. 
När vi kom fram så säger han i receptionen att jag bara har en natt bokad inte två.. de har nyss bytt ägare så de hade blivit strul. . Höll alltså på att inte få boende natten mellan tisdag - onsdag, men min kära klasskamrat som jag åkte tåg med upp, Louise hade en säng ledig i sitt rum så tack å lov fick jag någonstans att sova. 
När vi kom fram blev de plugg å senare mötte vi några klasskamrater för att käka. En riktigt trevlig kväll har det varit :)
Nu sitter vi och finslipar våra muntliga presentationer tills imorn.
Gonatt 

mot gävle!

Då är vi på väg. Jag och en klasskamrat har precis gått på tåget som just nu kör igenom smålands skogar. Halv 3 idag är vi framme i Gävle och ska checka in på hotellet. Imorn blir de skola 9-16. Muntlig tentamen.. vet inte om jag är särskilt laddad men det får gå!


gotte

Lyxlördag igår. Vi gjorde planka. Kycklingfile, baconrullar, paprika, morötter, potatismos och tomatsås :D nom

pull apart pizza

Älskar youtube kanalen Sortedfood. 4 brittiska grabbar som lagar mat. 
Så ikväll så inspirerades vi av deras pull apart pizza :) ljuvligt

dålig dag

Just idag vill jag sluta med allt.. 
jag vill hoppa av skolan för att jag inte är färdig med hemtenta.. och jag fattar inte hur man skriver referenserna och jag orkar inte skriva mer, jätte otaggad.. vill inte! orkar inte! kan inte! 
jag vill säga upp mig från jobbet.. för jag blir så frustrerad över saker och personer. körde från jobbet gråtandes idag.. så himla ledsen och frustrerad! 
jag vill flytta långt bort vill inte bo här mer..
vill kasta allt i golvet och riva sönder allt jag ser..
vill skrika!
är arg.. ledsen..
ingenting är bra!!
borde låta datorn vara idag egentligen för det är nära att bara sluta med allt!
nä nu vill jag ingenting längre!

kärlek till doftljus

Ja nu har jag köpt fler doftljus... 
Självklart var jag ju tvungen att köpa yankee candles halloweenljus :)
Har även köpt wax melts och en brännare som jag ska prova, spännande :)
RSS 2.0