#Buzzador #Vårbazaar #bazaarbuzz

Hej bloggen.
som jag nämnt tidigare är jag Buzzador. vilket betyder att jag ibland får prova olika kampanjer och denna gången fick jag och min drillgrupp prova vår bazaar.
vår bazaar är ett företag som hjälper lag/klasser att samla pengar till klasssresor/lagresor.
man säljer saker ur en katalog och förtjänsten är 1/3 av de man säljer. alltså säljer man för 3000 tjänar man 1000 kr. osv.
vi var bara 3 stycken i vår grupp som kunde sälja så vi satte målet på 1000:- /person.
försäljningen gick mot förmodan jättebra. grejerna i katalogen var ganska lättsålda. katalogen var väldigt bra gjord för de var inte för mycket och inte för lite i den. man orkade titta i hela och mycket var intressant.
 
servicen från företaget var väldigt bra, de gick snabbt att komma i kontakt med dem och att få hem kataloger och säljmaterial.
 
när man väl var färdig med försäljningen och skickade efter grejerna så stod de att de kunde ta upp till 2 veckor innan man får grejerna, vi fick våra bara på några dagar. verkligen jätte bra!
 
man måste inte ligga ute med några pengar heller, utan man lämna ut sakerna, få in pengar och betalar sen fakturan. superbra!
 
Jag är helt klart nöjd med vår bazaar och kan absolut tänka mig att sälja igen! jag vet ej om de ändrar innehållet i katalogen men de antar jag att de gör.
 
förtjänsten blev 2460:- +500 för att jag är buzzador. så totalt 2960:- helt klart nöjd med förtjänsten.
 
pengarna kommer att gå till nya drillstavar för oss tre och resten kommer att läggas på vår stundande Västervik-resa där vi ska vara med och tävla i kul-i-jul tävlingen i år igen! :)

Hästtårta.. + frost!

Jag blev tillfrågad att göra en hästtårta nån vecka efter my Little pony tårtan.. ja sa jag innan jag visste att jag skulle göra my Little pony också! det blev en stor suck när jag förstod att de blir två hästar samma månad.. så frågade mamman till tjejen som skulle ha hästtårtan om flickan inte gillade nått mer. jo men frost tycker hon ju om.. men inte ändrade hon sig utan de blev häst OCH frost på samma tårta! hehe typiskt.
men fin blev den å nöjda blev familjen! :)
denna innehåller: ljusa bottnar, jordgubbsmousse, glasskräm, spacklade med vaniljsmörkräm täckt med marsipan dekorerad med marsipan och sugarpaste. :)
 
 
 
 
 
 
 
 

My little pony tårta!

Jag fortsätter lägger ut de bilder jag missat att lägga ut från tidigt i höstas.
denna tårta gjordes samma helg som doptårtan. jag fastnade för volangerna på utsidan så de fick de bli på denna med!
innehåller: ljusa bottnar, jordgubbsmousse, vaniljkräm spacklad med vaniljsmörkräm. täckt med marsipan dekorerad med marsipan/sugarpaste.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Doptårta

Äntligen kommer de nya inlägg på bloggen som inte läser..
Här kommer i alla fall bilderna från en doptårta jag gjorde på ett tag sen. Den var till en liten nyfödd dotter.
det skulle föreställa en barnsäng/vagga. med ett barn i.. bebisen skulle varit i större storlek men den gick sönder (såklart) så det fick bli en liten bebis på en kudde istället.
innehållet i tårtan var ljusa bottnar, blåbärsmousse, pannacottafyllning spacklad med vaniljsmörkräm och täckt med marsipan, dekorerad i sockerpasta.
 
familjen var jättenöjda.
bilderna är efter frakt på 1 timme så rosetterna verkar vara på väg att ramla av :O
 

RSS 2.0