ett stavfel!

hehe som vanligt när hanna är här så måste jag ju skriva ett inlägg i bloggen för att hon ska kunna mobba mig för att jag stavar fel! och ja hon sitter och skrattar åt mig för att jag skriver så fort att de blir mycket fel emellanåt!
dumma dig :O
tycker om dig ändå :D

finbesök i torsdags, mycket fint besök igår, finbesök idag och finbesök imorgon kan det bli bättre :D

monopol^^

hade en grymt trevlig kväll igår, de hoppas jag att vi kan göra om, jag å johan såg final destination 1,2 och 3 trevligt :)

naglarna, eld, tyskland?

skulle göra en eldig design, den ser ut som tyska flaggan lite ^^ (på bilden har jag inte fixat runt naglarna)




kasst

haha jag e dålig på att uppdatera denna saken men jag försöker, dock har jag varit lite upptagen, jag å maria har haft mycket att göra! idag är vi duktiga och tvättar ^^

sambo

sitter här och diskuterar med min sambo som kom idag, vi har gjort mat, de var riktigt gott, nu ska vi snart dra å göra oss klara tills imon och till att sova, hörde av föräldrarna idag, de var trevligt, tydligen så är huset beboligt om 10 dagar :)

tröttis

är helt slut, skit trött är jag, de e nog dags för duschen och sängen imorgon blir de jobbet och min kära sambo kommer, woho :D, godnatt!

M.U.S

Puffe å sandra var här, de var trevligt, vi skrattade så de var sjukt :)
tack te er :) U och S

första dagen av lonelyness..

dem sa dem skulle åka vid sju.. dem åkte vid nio..

syster och hasse med barn kom å besökte mig runt halv tolv, de var trevligt,
sedan dök johan upp vid halv fyra, nu sitter jag å väntar på tredje rundan människor, de kan bli trevligt :)

The count down!

dem har åkt!!


00.07 tekniskt sätt lördag

föräldrarna åker ju runt 7 imon/idag, ehm på morgonen på lördagen, ensamheten närmar sig, ja du, vad som händer imon får vi väl se..
jag e lite hungrig, inte bra, de blir en bra frukost imon i alla fall, beställa en pizza kanske :O

The count down!

imorgon åker dem!

halva burken alvedon och suck it up!

jag måste jobba imon! chefen sa att var de bara idag jag var sjuk kunde jag jobba ikapp dem förlorade timmarna, så jag måste jobba imon om jag så måste knapra upp en halv burk med alvedon och bara orka liksom!
just nu sitter jag och svettas ihjäl! så fort jag har tagit tabletter så mår jag ju ganska bra, så de ska nog funka imon! jag måste ju jobba, jag behöver pengarna!

sick!

tänkte abra berätta att jag e sjuk igen! fick feber igår, hade 39,9 på kvällen å idag på morgonen hade jag 39,5 nu e det dock bättre och jag hoppas det har gått över tills imon så jag kan gå till jobbet, jag vill inte missa fler dagar!

The count down!

Då var de inte långt kvar nu, missade tyvärr 3:an men var riktigt dålig igår



nått att säga

dagen har varit ganska bra.. mår bättre nu, de ahr varit bra på jobbet och träffade lisa un ikväll och det var trevligt, jag ska nog ringa syster min och prata en stund, de e alltid trevligt. det är en människa som jag bryr mig grymt mycket vad skulle jag göra utan henne.

i övrigt, så ja de e bättre. de känns bra, som hasse skulle säga, de e snart helg,

The count down!

en dag närmare ensamheten! ^^


om det finns någon väg som är rätt!

jag letar efter vägen uppåt nu.. nu när saker liksom gör ont på nått vis.. varfö satte jag mig i denna situation.. fan också.. jag kanske kan fixa de nån gång.. men vet inte liksom.. fan!

The count down!

Dagar innan föräldrarna åker!


från de ena te de andra

jobbat idag. första dagen, mycket trevliga människor!

kännt mig konstig, äcklig, ful, trög och fullkomligt värdelös på alla sätt!

hur kommer de sig att jag alltid lyckas?

knasig

känner mig lite knasig inuti liksom, tänker på massa skit, vill ha mer än vad jag kan få.. aja jag löser de en annan dag ^^

tränat

har varit å tränat med emme å hennes kompis, kunde dock inte sluta tänka!
och fick höra att hennes kompis från festen sa nått dumt.. omg moget?

tänker

vad lustigt mitt huvud är. varför tänker jag så här för?
tankeverksamheten borde lägga av nu!

telefon

sitter å snackar i telefon med dani om helgens alla händelser.. vi har mycket att prata om!

festen

jag kände tydligen fler än en person, och lärde känna några också, dem där halvgöteborgarna var grymt trevliga. ett stort tack te emme för att du bjöd mig :)

konstigt?

konstig dag det blev på nått vis... aja nu har jag valt kläder i alla fall, för tydligen ska jag på fest ikväll, de känns lite läskigt faktiskt, jag känner en person där, ja vi får se hur detta går. önska mig lycka till,

börjar jobba på måndag, vilket betyder att nagellacket ska bort, å suck! föräldarna åker på fredag, å jisses,

vad in i helvete!

nehe de duger inte till mig va, ne inget duger te mig, mina kompisar duger inte för mig, killar duger inte för mig, vad fan är de för jävla skit egentligen! jag e fan inte heller perfekt, om jag super mig full och gör nått dumt då är det MITT fel, om jag träffar en kille som inte gillar mig så är det MITT fel, om jag gör nått annat dumt så är det MITT fel! jag e fan inte perfekt, skyll inte på nån annan! och låt mig leva mitt liv, om du fortsätter på det jävla viset kommer du fan inte få se mig när jag väl har flyttat. fan jag blir så jävla förbannad!

tumme upp!

det gick bra, the fear is gone!

haha visste ni att en supande hallandsbor kan fader vår x)

läskigt

ska tydligen göra nått läskigt idag, ehm, jag e nervös, få se hur detta går.. håll tummarna för mig

grattis tobbe :)

firade tobbe idag :)


från ullared!

en svart tjockiströja, ett vitt linne, ett lila linne, ett par vita och ett par svarta kortbyxor och en klänning :)


underkläder, 2 hello kitty örngott, två glittereyeliner och ett nagellack :)

naglarna :)

fixade dem igen


var i ullared igår!

var i ullared med anna, emme och öhman igår, för att förklara lite mer vilka dem tre är, anna även kallad för tilda, jobbar ute hos pappa, emme annas kompis, tränar på gymet nu även min kompis, öhman annas och emmes kompis, även min brorsas gamla kompis,
så tillbaka till historien :)
satt i baksätet med anna på väg dit, dem hade tydligen en del att prata om och jag satt å kände mig "ööh" i ett hörn, sa nått gjorde jag väl då och då, väl där skulle vi tydligen in på martinshop, ja ni vet erotikbutiken i ullared, garvade en del där inne får jag väl säga, sedan blev de att kolla skor på både den ena och den andra skoaffären och emme skulle självklart ha sitt kaffe^^ sen blev de att äntligen gå in, vi fyra delade vagn vi fick en korg var, alla fyra gick runt å liksom visste nästan vad vi skulle ha, sedan så stack anna å öhman (de gamla haha) åt ett håll å jag å emme (småbarnen haha) till kläderna, de blev prova massa å sådär, sedan gick vi alla fyra te leksakerna vad vi nu skulle göra där, men skrattade gjorde vi en del, när vi äntligen var ute igen, så skulle vi lämna grejerna å sen gå å käka, jag var extremt hungrig hade bara ätit soppa te lunch å så ingen frukost liksom, förutom att klaga på att den starka såsen inte var starks å skämtade dem en del, roligt som fan när dem väl sätter igång, på vägen hem sen så satt anna fram å emme där bak med mig, ja herregud, öhman lärde mig i alla fall hur man inte ska köra x) men kul var de. tack te dem ännu en gång, för jag hade de riktigt roligt :)

handla

ska te maxi nu å köpa lite vitamin vatten, de var väldigt gott, och tydligen e de bra för hälsan! best of both worlds :)

kan tillägga att jag också ska te godset och se om de e ledigt imon!

växjö!

såg ju eclipse, vilken underbar jävla film älskade den :D

köpte också denna kortlek :D



new blush!

Från viva la diva



Nr 3 Oh my!

en sen visningen över ett inköp jag gjorde :P

två nagellack och en maskara


denna dag

vad kan jag berätta om dagen... jo jag fixade lunchen idag, sen stack te stan med mamma köpte en ny blush - bild kommer säkert,  oj glömde säga att jag fixade typ mina naglar också men dem blev kass så ska göra om de igen snart, tillbaka te där jag var, jag var på stan med mamma som sagt, å när vi var på lindex så BLEV DE HELT PLÖTSLIGT MÖRKT! hahaha hela stan fick strömavbrott, omg! kul :P

sen nu ikväll (strömmen kom faktiskt tillbaka) så övningskörde jag med pappa, å flyttade ännu mer skräp från förådet och hem, bestämde mig också för att jag å lisa ska försöka skaffa ett loppis-bord och sälja lite av vårat skräp! de blir 5 kronor för allting typ, troligen! bara för att bli av med de liksom,

the lonelyness -update

okej jag börjar lugna mig lite angående att vara hemma själv dem där tre veckorna, har ju underbara kompisar som kommer att göra mig sällskap hoppas jag :)
mamma sa, inga vilda fester medans dem e borta, men okej kryphål hittat :P inte VILDA fester, men en rolig fest hade ju kunnat funka då :P

tre veckor av lonelyness

som det ser ut nu så kommer jag att vara hemma själv medans föräldrarna åker utomlands, de e typ tre veckor, jag e lite rädd faktiskt. å jag älskar kroatien självklart vill jag dit, men just nu känns de som en dålig idé! jag behöver mina pengar, å stannar jag hemma ska jag ju jobba :O

korta inlägg

jag e bäst på korta inlägg, men vilket är bäst korta inlägg eller att jag inte skriver alls?
kan ju lägga upp en bild senare på vad jag handlade på parfymeri1 en maskara å två nagellack,

senare idag ska vi fira pappa som fyllde år i tisdags, trevligt, då kommer syskonen å deras familjer!

drar te syster

jaha ska köra te syster snart, oj så varmt de e nu, shit!

dagens

dagens ben and jerry :P


namnlös

ne nu börjar de bli svårt att skriva rubriker till alla inlägg, men i alla fall,
snart ska man ner på stan med tess vi ska in på banken å föra över lite pengar å så ska jag lämna lite pengar också,
sen ska vi möta jenny, å så ska jag lämna ett antal kokböcker te henne, som hon ska sälja! *tumme upp*

i övrigtså har jag kommit på att jag borde raka benen, och ska nog kolla med tilda om vi ska träna nån dag! jag e nästan lite pepp ju :)

puss på er<3

the cheshire cat look #3

jaha gjorde en look av den gamla katten, den blev väl sådär kanske, men så här blev den i alla fall :)




upplevelser

tre snabba från taize!

1. maten var ju då som fokl har sagt ganska kass, pastan med tomatsås var dock ganska gott, dock att diska efteråt är ju ganska tråkigt, fast med rätt folk så går de fortare och blir roligare :D

2. folket var helt underbara, att så mycket trevligt folk kan samlas på samma ställe, göteborgarna får en stor tumme upp, de e góa människor de, hoppas vi ses igen

3. aftonbönen med ljusen, helt otroligt, vilken upplevelse, så mäktig, den gjorde hela veckan värt att göra om :)

fixade naglarna

om nån vill veta hur jag gjorde e de bara att skriva en liten kommentar :) tryck på kommentarer! så e de bara att skriva nått där :D




rolig vecka

haft de jätte kul i taize förra veckan, jag hoppas jag får göra om det någon gång :)

RSS 2.0