sällskapsspel

Ja då blev det två dagar med sällskapsspel..
Inte planerat.. skulle egentligen städat och sådant denna helgen men ack.. 
Roligt har de varit i alla fall. :)


En hyllning till sensommaren | LOOKBOOK

Här kommer första projektet med nya kameran, jag är nöjd. hoppas ni gillar den :D
 
 
 

Tågtårta till en liten Jamie

Några av er kanske kommer ihåg Den här doptårtan som jag gjorde för ett tag sen. Denna lilla grabb fyllde nyligen 1 och mamman ville ha en tårta för att fira sin ettåring. jag fick en bild skickad till mig som jag skulle utgå ifrån. bilden föreställde bland annat ettt briotåg. Så ett briotåg fick det bli :)
 
innehåller: ljusa bottnar, hallonmousse, chokladmousse, spacklad med vaniljsmörkräm och täckt med marsipan. tåget är i marsipan, i vagnen ligger det smarties. :)
 
Jamies mamma var himla nöjd vilket gör mig jätteglad! 
 
Här kommer lite bilder under processen också. Och JA jag bakar tårta i morgonrock. och JA den är ren :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 

nervös

Då sitter jag här på ett hotellrum långt hemifrån. Johan ligger på sängen och knapprar med telefonen. Imorgon så är det information och upprop på skolan jag ska plugga på i 4 år. Jag ska ju plugga på distans så jag kommer inte vara här så ofta men jag får försöka så gott det går att vänja sig vid staden och högskolan. 
Jag är nog lite nervös egentligen. . Nästan lite rädd. . Att göra en sån här stor grej mer eller mindre helt ensam det känns konstig jag har ju aldrig varit den som gör saker själv, jag är för feg. Och nu står jag inför en stor dag imorgon och det är dags att ta steget. Första kursdagen är ju för all del inte förrän nästa vecka då jag ska åka hit igen men det känns ändå väldigt läskigt att komma till ett helt nytt ställe med helt nya människor. 
Önska mig lycka till. ❤

vilken fin dag

Personalresa. Himla trevligt.
Varit på vadstena slott. Kikat i arkiven och gått en guidad tur i slottet. Ätit god mat och gått en sväng på stan i linköping. Shoppade lite, å underbara shopping som terapi för själen. Har även träffat min kära vän hanna som pluggar i staden. Nu ligger man på hotellet och ska strax sova. Imorgon blir det nya äventyr. 



morgontrött

Jag är ingen morgonmänniska.. jag har ju blivit van vid sovmorgon så att behöva gå upp så tidigt som halv 6 för att vara vid jobbet vid 7 är lite väl tidigt.. 
Men nu sitter jag i bussen med kollegorna påväg mot personalresa :)

det går mot ljusare tider!

Ja men visst äntligen börjar mörkret i kroppen sakta flyga vidare och ljuset tittar fram. 
Igår var jag och tess ute och lekte lite med min kamera. Himla roligt att träffa henne det var länge sen. Förhoppningsvis så kommer resultatet av gårdagens filmning upp här på bloggen senare :)
Idag har jag gjort tårta och varit på drillträning. 
Kram


who is that?

Igår köpte jag en ny kamera och en laptop.. spontant eller vad? 
Nä men jag har faktiskt funderat en stund på att införskaffa både kameran och datorn så de ser jag fram emot att testa.
När jag kom hem från jobbet idag så blev de att sminka mig.. jag köpte ju lite smink från madlady som jag inte hunnit prova så det passade jag på att göra idag när jag ändå skulle prova den nya kameran. :)

Favoritklänning

Förra veckan blev de som sagt shopping. Köpte då bland annat denna klänning med glassar på. Såå nöjd!
 

madlady

Jag har beställt lite grejer från madlady. Frakten gick jättesnabbt och allt var helt och i paketet. :)
 
Detta är lite av det som låg i mitt paket!

skallebank

Jag har såå ont i huvudet!
Alltså jag tänkte jobba en stund idag men imorse så kände jag att jag inte orkade stå upp för huvudet dunkar såå! 
Tittar ut genom fönstret och det är så fint väder, vill ta en promenad men vill inte röra på mig på grund av huvudet.. :/ å suck. 
Har druckit bravo boost i några veckor nu, den med koffein i. Kan det vara att jag ej druckit det idag ännu? För de finns ju dem som får huvudvärk när de ej druckit sitt kaffe på morgonen.. 


jag mår bra?..

Idag har varit en ganska märklig dag. Varit på jobbet 6 timmar.. men känna som att jag inte fått nått gjort.. varit irriterad på allt möjligt som krabbar.. kanske är så på alla arbetsplatser.. aja.
Var iväg en sväng igår, shoppade bland annat lite nya klänningar som jag kan använda till vardags. Lunchade med svärmor också trevligt! 


compeed buzzador

Jag har under en ganska lång tid fått buzza compeed, skavsårsplåster.
 
jag tyckte det var ganska svårt att prova dem själv då de skickade ut dom jättesent och när jag väl fick dem var jag utomlands så sen när jag kom hem gick jag bara och väntade på att behöva dem och det är ju inte så enkelt att helt plötsligt få skavsår!
dock iförgår så var jag och johan med mina syskon och deras barn på äventyrslandet i halmstad och då gick vi en massa och jag hade mina gamla skor på mig, tydligen lyckades jag då få ett skav, så igår använde jag ett plåster hela dagen. jag kände alltså inte plåstret alls under hela dagen och glömde att det var där, så nu sitter jag ännu med plåstret på hälen!
-tog nu av plåstret och igår hade jag ett öppet sår där och idag ser de faktiskt ganska fint ut. plåstret var även jätteenkeelt att ta av så inget rycka och slita som gör ont!
-det står i beskrivningen att man ska låta det sitta tills det börjar lossna själv, alltså kan de sitta flera dagar.
- jag älskar förpackningen, den är praktisk att ha med sig överallt! kanonbra!
 
plåsterna är verkligen diskreta, ganska tjocka och i hudfärg, supermjuka och enkla att sätta dit. 
 
min sambo har också provat plåsterna och är också nöjd med dem. så jag och johan ger compeed en tumme upp!
 
prova compeed nästa gång du har skavsår!
 
 

dark times

Går igenom en grej just nu.. det har pågått i några veckor nu och jag vet egentligen inte hur jag ska förklara det. Downperiod kan man säga.. mår inte riktigt bra typ, vill helst inte prata med någon, vill inte behöva förklara mig. Det brukar vända så jag väntar ut det.. jag blir nog snart bättre.. men det tar lite tid. Jag ska fortsätta blogga när jag orkar. 
Kram

håret

Hade i en rosa toning/inpacknin i håret. Inget rosa men rödare blev det. Så jag är nöjd :)
 

dumt

Jag håller eventuellt på att göra mått dumt. . Hittat en "färgtoning" eller vad man ska kalla de som jag haft i håret.. hm detta kan sluta på 3 sätt..
1. Inget hände, syns inte 
2. Det blir jättedåligt,fult
3. Superbra precis som jag ville ha de.

Att 2 av 3 alternativ är dåliga gör inte saker bättre... håret ska torka bu
Fortsättning följer. .

nervös?

Sitter just nu i bilen för att strax gå in.. det var länge sen sist och jag är säker på att smärtan efteråt kommer sitta i några dagar.. över ett halvår sen sist.. slarvigt av mig att inte boka en tid.. men nu är det dags i alla fall..
massagen kallar

liten kotte

Förutom att jag hade en komplett skitvecka förra veckan och mådde skit mer eller mindre varje dag så hade veckan några solstrålar. Bland annat en tjej som kommenterade min onesize-vrede här om dagen, det gör mig himla glad att det är fler än jag som reagerar över storlekarna. 

Sen igårkväll så skulle johan ner i källaren för att ta upp lite tvätt innan vi skulle sova. Då hörde han en massa prassel vid källardörren. Han blev arg och gick ut för att kolla så att det inte var någon som ville ta sig in. Vi gick ut båda två med ficklampor, johan först och jag efter. Helt plötsligt säger johan att han hittat vad det var som prasslade, det var en liiiten igelkott. Där låg den helt vettskrämd och kunde inte komma upp för trappan. Det blev att ta en spade och lyfta upp honom. Sen sprang han iväg. 

Idag så såg jag återigen en kotte, men denna var jättestor. 


RSS 2.0