födelsedag!

trots denna kaosvecka så har jag fått fina ord och kärlek från familj och vänner, idag var johans pappa, bror och brorsbarn här på kaffe och de grattade mig. jätteglad för alla som gratulerat mig på min födelsedag trots att jag varit upp och ner hela veckan!
bok och halsband fick jag från mina föräldrar och ljuskalendern och blomma från johans familj. 
av johan har jag fått en lovad resa till jul på liseberg. tack till er alla :)
 
 
 
 
 

insidan. .

Hur förklarar man en känsla. . Hur förklara man det som händer på insidan?
Jag tänker vara ärlig här på bloggen för en gång i tiden var detta stället jag skulle skriva av mig på så nu gör jag det..
Höstdeppen är i full gång och flera gånger denna veckan har jag fått typ panikattacker.. ångestattacker eller vad man ska kalla de. Jag bara bryter ihop.. jag hyperventilerar, tänker 1000 saker samtidigt, allt blir liksom snurrigt på nått sätt och det känns i bröstkorgen det gör inte ont men de känns tungt..
Exempelvis idag.. jag fastnade i en oro, i en tanke och när jag fastnar så måste jag göra något åt det så när jag och johan satt i bilen på väg hem ringde jag till pappa och frågade om de trots att jag visste att det egentligen var helt galet och dumt.. han blev arg eller irriterad, sa massa saker, vilket resulterade i det där jobbiga i bröstkorgen, andades konstigt och jag kände bara panik. Jag kastade mig ur bilen och bara bröt ihop.. grät och hyperventilerade. Jag hann tänka 1000 tankar och bara ångrar att jag frågade och ville bara be om ursäkt men allt var bara panik och jag ville fly..
Och så här är de.. och jag antar att det inte ska behöva vara så här.. 
Om 25 dagar ska jag träffa en psykiatrisköterska.. jag ska äntligen få hjälp.. jag ska bli bra! 


grattis på födelsedagen. ....?

Ja vad ska jag säga .. det är min födelsedag men jag kan inte påstå att det varit så bra..
Johan har varit fantastisk, mina kollegor underbara och ungdomarna på jobbet helsöta men ändå.. 
Ja jag vaknade och hade ont i hela kroppen, var trött och kände mig totalt överkörd av en lastbil. Var ledsen och arg.. dagen har präglats av ångest, ångest och ångest. . . Pissdag.. 

instruktioner?

ibland önskar jag att man kunde lämna en instruktionsbok till alla nya människor man möter, eller i alla fall en beskrivning. jag är väl medveten om att jag är lite knepig och ibland mer än vanligt. på hösten är jag extra knepig.. pga av hur kroppen reagerar på hösten, jag mår ganska dåligt under höstmånaderna och känner mig hängig.
 
igår kväll var vi ett gäng klasskamrater ute och åt mat, jättetrevligt att träffa lite vuxna som omväxling när man jobbar med barn och ungdomar, inget illa menat mot dem jag älskar barnen och ungdomarna på jobbet men ibland är det trevligt att bara få vara Marina och prata med andra vuxna. det ända med kvällen var att jag var ute med 6 andra kvinnor, som alla har barn och ganska lika i åldrarna. . . de satt å pratade om förlossningar mer eller mindre hela middagen.. men jag förstår ju att när mammor äntligen kommer iväg lite grann och får prata med andra mammor så blir de ju lätt sånna grejer så jag satt tyst och snäll och spelade wordfeud. Men när de väl ursäktade sig över att de pratar om saker jag inte kan relatera till var jag ärlig och svarade att, JA jag tycker samtalsämnet är vansinnigt tråkigt men att de var okej. jag och en till gick senare hem medan de andra gick vidare för ett glas vin. 
hej på er kära klasskamrater, om ni nu läser det här, jag är inte personen som går till en bar för att dricka alkoholhaltiga drycker med folk jag knappt känner, vill jag lära känna någon så gör jag hellre det på dagtid med en kopp kaffe. jag tycker mycket om er ändå, så länge jag får vara bara jag så går det bra :)
 
 

När man har tid!

ja nu har jag uppenbarligen tid.. 
jag sitter på tåget upp till Gävle för att vara några dagar i skolan. ska ha återigen ha muntlig presentation imorgon, är dock inte lika nervös över det denna gången då de jag ska prata inför är folk jag faktiskt känner denna gången, sen är jag mer säker på det jag ska säga, konstigt nog. jag ser verkligen fram emot att träffa klasskamraterna igen.
 
Känns galet att åka tåg själv, alltså tekniskt sätt är jag ju inte själv tåget är närpå fullt .. men jag åker ju för mig själv har ingen som gör mig sällskap denna gången vilket ju känns riktigt tråkigt. 
Men det här ska gå bra, jag klarar mig, jag är ju inte den första som åker tåg själv menar jag. Det är ju dock inte sittande och väntandet som är jobbigt idag.. annars brukar det ju vara fruktansvärt att vara ensam med mig själv. denna gången är det inte så farligt, jag har suttit och knapprat på datorn hela vägen hittills så jag har inte kännt mig så ensam, men det som verkligen känns skitjobbigt är bytet i Stockholm.. Marina är en förvirrad människa och hon hoppas att hon slipper gå vilse!
 
känns som helgen varit för kort, men det brukar den vara.. 
firade min födelsedag i lördags, halloweenfest, inte alls lika mycket folk som det brukar men det var roligt ändå. Jag är glad och tacksam för de som kom i alla fall! var för övrigt mycket nöjd med klädseln :)
 
puss på er sockerbullar!
 
 
 

paketinslagning, tentainlämning, chokladätning och magkatarr

Har varit på jobbet idag första fredagen på evigheter. Det var trevligt att träffa kollegor man inte ser så ofta :)
Handlade choklad för att jag tyckte jag förtjänade det. Mycket gott var det med 70% mint choklad, perfekt. 
Drack en energidryck för att försöka piggna till för att skriva klart hemtentan.. fick vansinnig magkatarr på grund av koffeinet.. 
Har dock skrivit klart skolgrejerna nu och skickat dem till skolan, känns som 20kg har lättat från mina axlar! 

Slutligen har jag slagit in ett paket idag till ett födelsedagsbarn, älskar att slå in paket och snart är julen här :)

anledningar..

Ja jag kan försöka skylla mina dåliga uppdateringar på alla möjliga saker men idag tar jag dem 5 minuterna och skriver några rader.
Sitter och söndagspluggar och har de trevligt, ska nu skriva om något jag faktiskt tycker är mycket intressant och hade mycket gärna fått mer tid till just denna biten men kursen är så hårt dragen att det inte finns plats för några djupdykningar. Idag ska jag i varje fall djupdyka i lärteorier och hoppas även den delen i hemtentan blir klar idag. 
Jag fick för övrigt mitt betyg på förra kursen i veckan och jag fick ett D, jag är nöjd och belåten jag slipper ju göra om de. :)

Puss på er sockerbullar ;)

RSS 2.0