31 december

vad finns det man kan säga, de e nyårsafton!
dagen började ganska jobbig som ni kanske har läst, blev sen frukost, mys i soffan, stack sedan te eurostop, älskling klippte sig och jag inhandlade två nya nagellack, ett grått å ett rosa bild kommer sen kanske!
sedan blev de till svärföräldrarna och åt lunch, stuvade makaroner och köttbullar, gott gott,
sedan hem å träffa familjen, efter massa mat, massa prat, spring efter liam, grevinnan och betjänten och lagom lite efterrätt så är jag nu dödstrött, klockan är bara 22.00 sinnensjukt!
snart 2011, hejdå 2010!

Gott nytt år!

Klockan är 21.42 på nyårsafton! nu sitte rman bara och väntar på att klockan ska bli tolv, på att fyrverkerierna ska fylla hela himlen med vackra färger, att bubblet ska hällas upp, att man traditionellt ska träffa tess i nyårsmörkret och att man sedan kan gå och sova.
sitter och tittar på Johan som halvsover i fotöljen, min underbara pojke som jag hoppas att jag har kvar även nästa nyårsafton!

Det har varit ett mysigt år ändå, inte som jag hade tänkt mig men mycket bättre. Har gjort många trevliga saker och hoppas jag får göra många fler 2011. det är med en djup suck jag säger att om några timmar är det inte längre 2010. Detta året har varit helt underbart och ja tio har varit ett bra nummer på många sätt! 10 augusti glömmer jag aldrig! Nya saker har hänt och vissa saker har man gjort om, början av året var ganska illa men slutet av året blev helt fantastiskt.

Så till årets nyårslöften. Som vanligt har jag väl inga speciella, jag ska inte börja röka det är den vanligaste. jag ska börja träna ordentligt igen, eller i alla fall så att jag mår bra. det blir kanske ett nyårslöfte, att försöka göra mer för mig själv, för att jag ska må bra. ett annat nyårslöfte är att försöka mer med de här med att vara positiv, det har gått hyffsat bra detta året få se om det kan gå ännu lite bättre! jag måste tänka mer på min hälsa, på att må bra, det har varit sådär med det detta året måste jag säga.

Vad har mer förändrats under året, mer än att jag har träffat världens underbaraste kille som jag hoppas jag får behålla för alltid. formen är likadan varken upp eller ner.
blivit bättre på sminkning och det där med naglar. att jag är skoltrött är väl inte så konstigt heller föresten, gått i skolan i 12,5 år, bara en termin kvar nu sen blir det studenten!

Nu går man mot ett nytt år och vad jag brukar säga tre nya M, nya Möjligheter, nya Människor och nya Misstag! så är det varje år! och kommer fortsätta att vara så varje år.

Då är klockan snart 22.00 att tiden inte kan gå fortare jag är jätte trött, Johan sover ju praktiskt taget redan, stackarn är ju jätte förkyld!

Tack till alla som har gjort året till vad det blev många oförglömliga minnen finns det från detta året helt klart!
Hejdå bloggen vi ses 2011! Älskar er massor hoppas era nyår är underbara!

home for newyears

alla förväntar sig att man ska vara ute å festar på nyår eller liknande, nej jag ska vara hemma med familjen, mamma pappa bror med familj troligen, johan e här, gott nytt år te syster som e hemma hos sig!
senare kommer ett sånt här nyårs inlägg precis som förra året ^^
Förra årets inlägg
jaja snart hoppas jag de finns varmvatten så jag kan tvätta håret, så man i alla fall är lite fin till 2011, älskling har klippt sig idag, och är nyrakad och allting, söt e han! synd bara att jag lyckades smitta honom,

eehhmm..

ne kommer inte på någon bättre överskrift, har precis ätit frukost och ska tydligen kolla lite affärer senare, kan la bli trevligt,
sedan te svärföräldrarna och käka sen hem,

vadå 2011?

nej jag e inte redo för det ny året, vill inte ha ett nytt år, vill lösa alla problemen innan året e slut men sorry de hinner jag väl inte, de e ju tydligen nyårsafton idag! helvete, tror jag ska sova på tolvslaget så missar jag att de blir nytt år!

bläääää

sovit sådär inatt, å när man väl somnade så vaknade man igen helt plötsligt utan anledning, och jämte mig låg en sjukling, så honom har man hört snörvla och snarka om vartannat, hur täcket hamnade på fel håll de e också en bra fråga, varit vaken sen typ halv sju, inte kunnat somna om, sprungit på toa massa, har problem med de här med att jag har fått konstigt fett på magen, detta har blivit ett ganska stort problem i mitt huvud, vaknade och höll mig för magen, ja jag försöker att dölja de, för de ser hel sjukt ut! vill inte ha skiten där, funderade över om de kan varit magmuskler som har försvunnit och blivit fett istället, därför vågen inte visar nått eftersom muskler väger mer än fett, hm då bör de inte vara så svårt att fixa, de e ju bara att träna upp magen igen, men ja jag vet inte, vi får se hur de blir, ska prata lite med en kompis om detta, fram tills dess får vi se hur jag mår, just nu mår jag inge vidare, nästan depremerad över den jävla magen! helvetes jävla skit!

30 december

trevlig dag, handlade me mamma, lagade mat, packade, åkte buss
nu sitter jag hemma hos johan och ska snart laga tacos, gott!
...
ne de blev ett långt inlägg ^^
ja jag ska skaffa mig ett intressantare liv :D

det gick bra!

nu är de lugnt! imorgon kanske jag berättar vad jag har gjort!

sick!

ska göra en grej som e bland de sjukaste jag nånsin gjort ever!
önska mig lycka till!
syster jag ringer dig sen!

Leopard naglar :)

gjorde fina leopard fläckar :)
nagellacken är:
619 vintage mint isadora, 191 gothic black isadora, 104 shocking pink claudia cosmetics




1. måla naglarna med två lager mintgrönt nagellack


2. gör rosa prockar, behöve inte vara perfekta prickar,


3. ta en tandpetare och måla med svart runt det rosa, inte hela cirklar runt, utan med en eller två öppningar lite här å var!

waiting games!

japp väntar på... öhm ja.. skit samma  ^^ jag väntar på en grej hoppas att den dyker upp snart, annars har jag stoooora problem! jag uppdaterar er om de löser sig eller ej! hoppas hoppas hoppas! herregud! jag e nästan nervös :S
aja, annars så vet jag vad jag ska göra!

29 december

en ganska bra dag, handlat med mamma, städat, gjort historia, varit hos maria japp en mycke givande dag indeed!
i övrigt e jag massa mätt nu efter att varit hos maria, maten var god, och efterrätten kladdkaka med chokladglass var inte helt fel de heller!
imorgon ska jag försöka göra massa nytta, sen blir de bussen te halmstad, mycket mysigt att åka te älskling igen, synd bara att jag lyckades smitta honom för nu har han ont i halsen :/ attans!
aj min mage! åt för mycket verkligen!
nej dags att göra mindre nytta å sen sova!

snart e historian, historia!

sitter med historiahelvetet^^ har gjort klart en uppgift, bara massa kvar, men men de e ju en mindre på vägen mot inga kvar!
måste ju dammsuga också, hm, jag ska bli klar med en uppgift till sen dammsuga, sen blire ut i skogen te maria å laga mat!

freak! jäkla psykbryt!

jahopp, mina psykbryt kommer med jämna mellanrum nu för tiden, ursäkta för det igår, men ja de e som vanligt min brist på fritid som återigen var problemet, hittar hela tiden saker jag måste, men inte vill göra! som sagt de e typiskt ibland asså!
får även massa psykbryt över att jag ser helt tjock ut, vilket jag kom på varför sen, om de nu är så väl, för i så fall försvinner skiten nästa vecka, men ändå! Å så störande!
att folk orkar med mina psykbryt just nu de e otroligt, men men, skit samma!
idag ska man i alla fall te maria och laga mat å umgås, trevligt trevligt!
sen imon blir de underbara hamstad som gäller! myspys på riktigt! för sen på fredag så e de tydligen nyårsafton! skit konstigt att tiden har gått så fort! de e helt galet! snart 2011, jag som precis hade vant mig av 2010^^ jaha nähä, snart börjar sista terminen i skolan också, de e fan ännu knäppare, fick fakturan på studentmössan för någon dag sedan, de e fan helt sinnessjuk, jag tar snart studenten, och där är ännu en anledning te psykbryt, att framtiden ligger så när en nu, en termin kvar, en ända termin kvar!

borde kanske göra en kategori som heter psykbryt eller nått, dagens psykbryt ^^

överbokade jävla liv!

ne jag ska inte hinna med saker jag faktiskt vill göra va? överbokad hela jävla tiden! orkar fan inte! jag flyr snart! långt långt borta! så jag bara slipper allting! helvetes jävla cp liv!

new years silver and black look






baka, baka

har faktiskt bakat egna pitabröd idag, de blev helt okej, lite små kanske, men de vet jag ju te nästa gång att dem ska göras lite större,
jag har inte fått några läxor gjorda ännu, fan vad illa, ska försöka ta tag i de, och läsa den där jäkla teoriboken!
sitter å funderar över hur jag ska göra nästa vecka, stanna hela veckan eller om jag ska typ åka hem på måndag morgon och åka tebaka igen tisdag eftermiddag, hm, vet faktiskt inte riktigt,  vill ju helst av allt stanna te typ december 2089 men de kan jag tydligen inte göra, vi får se helt enkelt :) läxorna kan jag ju göra vart som helst, vare sig jag e här eller i halmstad,

28 december

attans jag missade 27:e aja skit samma, jag funderade föresten på att behålla den grejen, dagens ni vet dagens datum och så skriver jag om dagen där, bra idé eller inte?
ehar varit på stan med mamma idag, igår hände inte så mycket kanske därför jag inte skrev någon dagens? jag vet inte,
idag är planen att typ.... plugga kanske? om jag orkar^^
imorgon ska jag te maria å laga mat utan kött, vegetariskt japp, de blir säkert bra
på torsdag blir de halmstad igen, mysigt!

black and goldish smoky!






är ledsen.. igen

helvetes jävla cp dumma fucking vår! början på 2011 kommer suga något så fruktansvärt! och många tårar kommer rinna känner jag! helvetes jävla skit! fan! usch itne alls på bra humör! snälla skjut mig! fan! inte roligt alls detta!
jag hoppas vi klarar det! jag vill att vi klarar det! för annars vill jag inte finnas mera! snälla säg att vi klarar det!
på nyår kommer jag säkert gråta massor, för jag vet att början av 2011 kommer blir jobbigt! helvete!
jag tror jag drar ut en runda, för att avreagera mig lite liksom, detta är inte roligt!!

god morgon ensam!

jaha sovit gott inatt, men tråkigt att vakna ensam!
idag ska jag försöka göra lite läxor, finns ett papper jag måste leta upp annars är de ganska illa, behöver pappret för att skriva projektrapporten,
ska försöka mig på lite historia också, ohc kanske läsa lite i teoriboken,
blir de sen tid över så ska jag nörda mig med att spela harry potter ^^

Day 29 – Your aspirations

mina ambitioner?
pass orkar inte faktiskt, eftersom jag just för tillfälligt inte är helt 100% på vad som menas med de, jag vet kanske imon, men inte just nu ^^

dålig överskrift ^^

kom inte på en bra överskrift te texten, för jag vet inte riktigt vad jag ska skriva,
är mest uttråkad bara, finns bättre ställen jag vill vara på än hemma, finns andra saker jag vill göra än att sitta hemma vid datorn, men men, nu gör jag ju de, för jag inte har så mycket att välja på, för här e de fullt med folk och jag orkar inte vara med, känner mig att alls på bra humör faktiskt,
kom på idag att snart måste jag ju växa upp, liksom skaffa mig ett liv, tar ju snart studenten å allt, de e ju sjukt, jag har gått i skolan hela mitt liv vad gör man sen? jo men ja jag ska skaffa jobb och sådär men mer då? ne jag vet inte, vi får helt enkelt se hur de blir, jag ska klara sista skiten i skolan först, sen kan jag fundera över framtiden,
å ena sidan vill jag ha framtiden nu, så jag kan gå vidare, å liksom börja mitt liv med johan, men samtidigt är jag rädd för att komma ut i verkligheten jobba och tjäna pengar å betala räkningar och sånt, läskiga framtid,
ne ska nog sluta skriva denna random text nu, funderar på att sätta mig i sängen å glo in i väggen ^^ bra plan!
peace!

26 december

och som vanligt är ajg aktiv under denna julhelg, är sjukt trött, och typ seg, funderar på att gå å lägga mig i sängen och läsa teori, så kanske man kan skaffa sig de där körkortet någon jäkla gång! ^^
dage har varit mysigt än så länge, vaknade myste med johan länge länge eftersom man skulle hem idag, sen blev de pannkakor te frukost ^^ å sen blev de te att köra hem vilken var de tråkigaste på hela dagen i alla fall,
väl hemma blev de att hjälpa te med de sista te julbordet å sen åt man mera julmat -_-'
nu e jag bara mätt, trött och hostig!
ne för hela världen nu tänker jag nog gå å läsa, å småsova!

pojkar.....

dem bara spelar å spelar, å jag har lock i öronen, förbannat vad störande, de vill inte gått bort, har haft skiten sen igår, jävla förkylning!
nu snart blire mat i alla fall, kebabtallrik e rummen upp, som sagt så slipper man ju julmaten!
jag känner mig översocial... not... jag säger inte så mycket man har inte mycket att säga liksom, de kanske kommer sen, eller någon annan dag,

Day 28 – Something that you miss

något jag saknar, "the old times" kanske, då man kunde träffa kompisarna på helgerna dem e inte så sugna på de längre verkar de som alla verkar stressade och har saker att göra, och de gäller ju även mig, önskar att man kunde gå tillbaka till den tiden då man inte hade så mycket att göra, och var stressad hela tiden, i övrigt saknar jag ingenting just nu, johan sitter ju jämte mig annars brukar jag sakna honom, saknar väl syster föresten, de e tråkigt att inte ha träffat henne ännu i jul, får väl lösa det imorgon,

25 december

jaåå har varit dålig på att skriva under julen, men tycker att familjen är viktigare, sorry bloggen!
har föresten blivit nått så in i gatan förkyld, de suger som fan, ipren, vitlökskapslar, hostmedicin, nässpray och halstabletter de e min vardag, att jag hnner äta vanlig mat ^^
men jag har haft en underbar julafton och dagen har varit grymt mysig,
fick söta julklappar, fick bland annat tavlor av tess plus en lapp med autograferna från dead by april, tack tess du e sötast! fick en söt skålgrej vet inte hur jag bättre ska förklara den, med badkulor i av lisa, sötnöt på henne :)
fick badlakan, pyjamas, pengar av föräldrarna, pengar av bror och jenny, och duk och lotter av farmor, tack te dem,
fick en juldekoration, pengar och en lott av bonus familjen, älsklings familj allså, tack te dem
och fick bad grejer av älskling, de e terapi de, mysigt :)

just idag har man först handlat och sen gjort pannkakor, gott att slippa julmaten, nu sitter man jämte johan i en soffa full av grabbar, för nu sitter även johans "barnprogram" här också, dem heter markus och morgan, vilket låter som ett barnprogram, hoppas att dem inte vet att jag säger de om dem ^^ *vinklar bort datorn*
dem sitter å spelar tv-spel aom pojkar ska göra, hehe sen blire pizza tydligen, yes å ännu en gång slipper jag julmaten :D

tänkte bara slänga ut en julhälsningen till dem som inte har fått någon av mig ännu,
och en extra hälsningen till min syster.

nu ska jag fortsätta se tråkig ut och titta på medans dem spelar tv-spel.. och nej jag spelar inte bilspel ^^

24 december

vill bara säga God Jul till allihopa!
snart kommer mario, jenny och liam, och farmor då blir de dopp i gryta å sen blire kalle anka! som varje år!
sedan julklappar och sen dalen.. dalen är nytt för i år ^^
sen hem te johan å byta julklappar, en bara sova!
täntke jag ska ringa syster snart med, måste ju säga god jul te syster också! ^^

tur att johan sitter jämte och rättar mig när jag skriver, för tydligen skriver jag för fort för att skriva rätt hela tiden, attans, han e som hanna! bara klagar över min stavning! ^^

men som sagt God Jul på alla som läser.
<3

23 december

dagen har varit lång, städat och julhandlat in i de sista, johan sen hem å sedan blev de dalen å julmat,
nu sitter man hemma och ska snart gå å lägga sig för imon e de julafton! känns ganska overkligt! alltihopa faktiskt!
inte abra att de e julafton, utan att jag firar den med någon mer än familjen, att imorgon kommer jag att fira den med en familj till, e familj som i frmatiden kan blir min familj också, att jag på juldagen kommer tillbringa den inte hemma som vanligt utan hos den perosn jag älskar och vill vara med för evigt! nej idag läser han inte, han sitter en bit bort, de e därför man vågar skriva sånt här, han tycker säkert bara jag e känslig ;) ne de gör han inte, innerst inne vet jag att han känner exakt likadant, älskar dig johan arturson!

nej nu ska jag gå ner å lägga klapparna under granen, imorgon är det en ny dag.. Julafton!
God jul!

jaha då

nu var johan hemma, precis nyduschad å allt, ska snart dra te dalen te hans föräldrar, tydligen käka julmat, vilket jag inte alls är trött på redan, någon som såg sarkasmen där??
men men sen ska man hem te mig te mina föräldrar, å imon e de julafton!!!! GAAAH

Day 27 – Your favorite place

hm, mitt favorit ställe, har väl ingen favorit egentligen, typ någonstans där jag mår bra,, det kan vara vart som helst, så länge jag mår bra där!
älskar kroatien, de e en favorit definitivt, de e varmt och underbar miljö,

dessa inläggen blir bara kortare och kortare ^^

bläää huvudvärk!

mår ju inte så jätte bra, hostar massa och har huvudvärk, bläää
har handlat julklappar och är klar med städningen, måste dock diska efter mig själv,
hoppas johan kommer hem snart,

nästan klart

då var städningen snart klar, ska laga lite mat nu sen blir de en runda på stan, tråkigt att man måste gå själv å handla men men, man får väl kanske mer gjort då ^^

morgon^^

god morgon världen, nu ska jag springa in i duschen, sen blire att börja städa och sen ner te stna ^^

22 december

sitter just nu hos älskling i halmstad!
dagen började helt okej, blä att man vaknar innan klockan som man ställde på 8.00 ... men låg kvar längre de e skönt att ligga kvar extra länge^^
har klätt granen, burit in lite av mammas tomtar och tvättat håret, städat en del också, sen när man skulle ta bussen te halmstad så var aset försenad, typ en halvtimme de e fasen typiskt, väl i halmstad så jobbade johan över... som vanligt! men men jag hann ju laga mat i alla fall, de e alltid nått.. imon blire att handla julklappar och städa, ja jag har sagt att jag e klar med mina julklappar, men någon måste köpa julklapparna från johan också eftersom pajken bara jobbar^^ de e dags att försöka sluta vid fyra som han egentligen ska, men nej då han var hemma vid sju ^^
om någon undrar så sitter han jämte mig och läser troligen vad jag skriver :D

puss godnatt, nu ska man snart sova <3


glömde skriva: SNART JUUUUL!!!!

Day 26 – Your fears

haha jag e rädd för allting^^
tänkte bara säga att jag skriver på en bärbar dator och blir galen!!
men ja vad e jag rädd för, ormar, spöken, farliga perversa gubbar, ja men typ.
är rädd för ganska mycket faktiskt, höjdrädd, mörkrädd, rädd för att åka vissa karuseller,
lättare att säga vad jag inte e rädd för!

åka snart

jaha bussen går vid fem över tre, så nu ska allt packas ihop, å sen bär de av te bussen!
jag skriver väl när jag har anlänt i halmstad antar jag!

julgran!

då var julgranen uppe, nej jag har inte tagit någon bild, den e bara snygg när de e märkt och ljusen är tända och då kan jag ända inte få någon bra bild med min dumma mobilkamera! så sorry det blir ingen bild,
täntke bara påpeka att julgranen e uppe!

att prioritera

läser om folk som har mycket i livet och inte hinner blogga så mycket just nu, jo men så gäller mig med egentligen, men shit jag prioriterar bloggen en del, jag gillar att skriva så varför inte?
men visst allt annat måste göras också eller hur, ska se hur dagen blir, har planerat att åka te halmstad senare å stäad lägenheten imorgon, allt för att hinna göra så mycket som möjligt här hemma först! julstöket tar tid, men duktiga lilla jag är i alla fall klar med julklapparna nu, skönt de! fast ska inom lagerhaus å hitta något mer te far och mor,
ser nu att jag borde måla om mina naglar också, en sak till på att göra listan, nej nu ska jag springa ner å tvätta håret, de ser värdelöst ut ^^
jag skriver mera sen. puss

Jag äter inte godis!

något som folk borde veta om mig, alla som känner mig bör veta det!
sen cirka två år tillbaka har jag slutat äta godis, jag äter inte godis alls, inte på lördagar heller,
jag har arit ganska stor innan, så jag valde att sluta äta godis för att jag var tvungen att bli av med något överflödigt intag, och godisintaget var ganska stort,
jag hade ett extremt sockerberoende, åt massa godis, och när blodsockret sjönk blev jag grymt aggresiv och de var nästan farligt att ara i närheten av mig!

så nu äter jag kakor och sånna grejer, även ganache (stavning) de e en chokladfyllning till tårtor eller praliner men inte godis, inte chip så å sånt heller

fusket: jo men jag går hotell- restaurang visst visste jag om att jag skulle bli tvungen, vid två tillfällen har jag ätit mörk choklad och smakat på saker för att de har hört till min utbildning! jag har inte ätit för njutningens skull! även vid ett tillfälle har jag ätit 2 ostbågar, mest för att jag skulle se hur de smakade efter så lång tid!

sanningen: visst klarar jag mig bra utan godiset. klart finns suger där ibland, men inte alls så ofta, och ja sanningen är den att jag hoppas att jag någon dag kan återgå till att äta godis, för jag gillar godis, men måste våga det också, för jag är rädd att gå upp i vikt igen, så länge jag inte tränar regelbundet vågar jag inte äta godis igen, för jag e rädd att fastna och äta lika mycket som innan!

en sockertjock jag! den hemska sanningen!


skrivgalen!

tänkte bara säga att detta är mitt nionde inlägg idag^^ ojdå!
man får väl se om de blir så många närmare jul sen, kanske har fullt upp med annat!
dumma halsen att den inte vill gå över, de e fan typiskt, förkylning nu så innan jul antagligen attans!
sitter nu å lyssnar på daniel adams ray, de e tummen upp på honom!
*hostar*
jaha man kanske skulle ta sig något att äta? men herregud Marina du har redan ätir corn flakes nu ikväll, vad e de med dig :O

Day 25 – A first

en första gång, haha jag har några stycken som hade varit roliga att berätta antar jag,
första gången jag skulle övningsköra med pappa, oj vad nervös jag var, och det var han med tror jag, jag såg nog fan livrädd ut tror jag, jag frågade hela tiden om jag gjorde rätt och om han tyckte de gick bra, haha bara at få igång bilen var ju läskigt, å när den började rulla: pappa vad gör jag nu då???
haha ja de var roligt . . .  efteråt :D

21 december

kollade bloggen och kom på att jag inte hade skrivit någon dagens ännu ^^
ja de e de jag kallar dem, när jag skriver datumet kallar jag det för dagens, jag för jag skriver ju om dagen!

har varit å handlat lite med mamma idag, hade fått gåvor från maxi, allså gratis grejer för att jag precis skaffat icakort, fint de där att få gratis disktrasor ^^
har handlat dem sista julklapparna, och träffade sedan dani för att skriva i drillappen och byta julklappar, tydligen blev hon nöjd i alla fall, det blev jag med :)

imorgon e de meningen att jag ska åka te halmstad om pojken svarar på sin kära telefon, då ska jag i alla fall köpa lite fler julklappar tror jag och så ska man städa pojkens lägenhet, laga lite mat åt honom också, vad jag e snäll ^^

Ke$ha

tänkte bara säga att jag lyssnat sönder Ke$has skiva cannibal hela veckan!

pink smokey eye

gjorde den med paletten jag fick av dani :D






julklapp från Dani :)

en liten sminkpalett med jätte söta färger :)







purple smokey eye






dan före dan före dan före doppare dan!

jag sitter å käkar kakor, asså de kanske inte e bra för halsen? äsch skit samma, nu blire frukost :D
mm gott med mjukkokt ägg och rostat bröd :D för en gångs skull lyckades jag få äggen sådär perfekt :)

host host uppdatering

haha nej nu börjar rösten bli konstig också, mera ont med typ, hostar mera nu också, attans också, detta var inte roligt!

20 december

snart jul! börjar alla inlägg med de orden ^^
men shit de e ju på fredag, å alla julklapparna e snart klara, har några kvar, attans, ska slå in dem sista också!

har i vilket fall som helst varit på stan med emme idag, mycket trevligt, köpte lite julklappar å sådär, å så blev de att åka te farmor å hjälpa henne lite grann, å sen hem, nu har man gjort janssons frestelse och har sedan placerat rumpan på datorstolen för att dega en stund,

imon blir de att göra de sista, å sen te halmstad!

Day 24 – Something that makes you cry

något som får mig att gråta.. hm nästan allt nu för tiden^^ ne men ..
sorgliga filmer, där någon dör typ.. om någon är riktigt taskig mot mig eller om jag typ ramlar och slår mig, om något gör ont alltså, om någon har dött..
om johan skulle sluta älskar mig.. då hade jag gråtit!

everyday look, browns

de kanske e roligare när jag gör galna grejer?




host host

jag hade velat påpeka att jag har lite ont i halsen, bra marina skaffa dig ont i halsen nu innan jul skit bra idé, ne men seriöst, attans asså om jag blir sjuk nu innan jul, de hade varit förjävligt rent ut sagt!

mina favoritord?

ibland älskar jag facebook, för klockrent!


19 december

snart jul.. snart jul.. SNART JUL
de e sinnesjukt vad tiden går fort, fick reda på idag att februari blir jobbigaste månaden nånsin, varför kan vi ta en annan dag..
men i alla fall, jag e hemma 3,5 dag denna veckan, måndag, tisdag är jag hemma ska göra klart allt julstök, sen onsdag å torsdag e jag i halmstad hos älskling, sen fredag e de julafton då blire att vara hemma och i dalen, sen ska jag vara i halmstad te söndag troligen, myspys vecka ju!
men i alla fall, dagen har varit helt ok, har haft konfirmander, snälla konfirmander dem där, nya eliten helt klart,
i övrigt har man varit hemma, segat, måste egentligen slå in julklapparna men de går sådär med det... suckish!

en snöig dag

nu blir de att äta, sen har man konfirmander i eftermiddag, sen blir de att slå in julklappar och göra janssons frestelse med pappa, julen är snart här!

Day 23 – Something that makes you feel better

något som får mig att må bättre, en kram funkar alltid, lite kärlek liksom, när någon bryr sig och visar det,

ahaha detta blev ett långt inlägg ^^

trött som fasen

klockan e halv nio, e de sinnessjukt att gå å sova nu?

18 december

inte långt kvar till jul nu, nästan alla julklapparna är klara, det blev en tripp till ullared idag också ^^ så nu är de inte många kvar, å så ska alla slås in, attans att jag har några kvar dock, en av dem e bara jätte svår, de e jobbigt,

aja, har hjälp farmor idag också, de var trevligt,
ne herregud orkar inte skriva mera...

Day 22 – Something that upsets you

ojda, det är mycket saker,
när folk ignorerar en är väl en av dem värsta, det gör mig något så grymt irriterad, vafö igga någon liksom, gaah, så störande,
folk som ljuger gör mig också irriterad, och sånna som blir sura för ingenting är också ganska störande ^^

Reklam!

Du är tjej och ser en snygg kille på en fest. Du går fram till honom och
säger: "Jag är fantastisk i sängen".

Det är direkt marknadsföring.

Du är på fest med massa kompisar och ser en snygg kille.

En av dina kompisar går fram till honom, pekar på dig och säger: "Hon är
fantastisk i sängen".

Det är annonsering.

Du ser en snygg kille på ett party. Du går fram till honom, får hans
telefonnummer.

Nästa dag ringer du och säger: "Hej, jag är fantastisk i sängen".

Det är telefonförsäljning.

Du ser en kille på en fest, slätar till klänningen, går fram till honom, häller upp en drink åt honom och frågar: "Får jag?" Lutar dig fram, låter dina bröst nudda hans arm, rättar till hans slips och säger:

"Bara så du vet, jag är fantastisk i sängen"

Det är PR (Public Relations).

Du är på en fest, ser en snygg kille. Han kommer fram till dig och säger:

"Jag har hört att du är fantastisk i sängen."

Det är tecken på ett starkt varumärke (Brand Recognition).

Du är på en fest och ser en snygg kille. Han gillar dig men du övertygar honom att gå hem med din kompis istället.

Det är representation.

Din kompis kan inte tillfredsställa honom så hon ringer dig.

Det är teknisk support.

En kille kommer in på en fest. Han blickar ut över rummet. Inser att han vill ha alla brudar där, så han ställer sig på bordet och skriker: "Jag är fantastisk i sängen!!!"

Det är spam.

17 december

JULLOV!
japp de var sista dagen i skolan detta året dåda, helt sjukt ju, om en vecka är det julafton, omg!
dagen har i vilket fall som helst varit bra, två timmar i skolan, en av dem i kyrkan, dani min kära vän var lucia, ååh så fint :) hon sjöng massa vackert också!
sen när man kom hem så käkade man, å satt vid datorn, gjort en sminkning också, den blev ju sådär, kolla förra inlägget,
nu på kvällen var de julbord i kyrkan, hade de mycket trevligt med sällskap av tess, tobbe å stefan, tydligen planerade vi spelkväll här imon ^^ tobbe å hans idéer, men de kan bli roligt!
ska även hjälpa farmor imorgon, å sen konfirmander på söndag, å troligen göra janssons frestelse, skulle egentligen göra de imon men de går ju inte då^^
på måndag får vi se vad som händer, å sen tisdag är planen att åka te älskling,
å herregud snart jul och jag e inte klar med julklapparna, dags att sätta fart...

ice and snow

vi inviger jullovet med en snöigt blå look :)




Day 21 – Another moment

men vafan inte ett ögonblick till, jag som hade problem med att välja sist^^
de blir en kort en.. nu när jag ändå har tänkt jätte länge
taize i somras, de var sista kvällen, aftonbönen, massa vackra psalmer, och världens stämning, alla hade fått små ljus som kunde brinna i cirka 4 minuter, då kan ni tänka er hur små ljusen var..
där fram vid bröderna (bröder typ som en sorts munkar^^) fanns ett stort ljus, och efter ett tag gick de barn dit och tände sina ljus, och dem förde sedan elden bakåt mot alla andra, efter en stund var alla ljusen tända i hela salen, de var helt otroligt,

en liten bild


Christmas rocker






16 december

hejsan, varit på bättre humör idag, tack å lov, har haft ont å vaknade på fel sida, men fan ändå blev de ganska bra,
ska snart göra en sminkning duktiga jag! haha de e fan på tiden ^^ letar lite insperation nu bara, men snart så ^^
har en nyårs grej på gång också :P måste rita ner dem på ett papper så jag inte glömmer, har fått mycke insperation helt plötsligt ^^ helt otroligt, vart kom den ifrån,
ne det blir ingen lång text idag ;)

liten och meningslös

mår fan kass.. den vanliga känslan hos mig... allt bara går åt helvete.. de e fan meningslöst allting,
behöver en kram.. behöver två.. behöver lite kärlek! fan ..

Day 20 – This month

bra månad att välja.. december
det har varit en helt okej än så länge, synd bara att man har haft ont en del.
kylan har dragit ner än en del, men annars har de ju varit bra, göteborgsresan med johan var underbar, alla julborden har gått bra, varit hos dokton denna veckan också ju, men men haha ju mer jag skriver så börjar de visa sig att månaden inte alls har varit så bra. å ändå tycker jag de haha,
snart e de jul också, de e ju bra ändå, har typ hälften av julklapparna kvar.. okej mer än hälften ^^
men de blir bra :D
ska hinna göra en sminkning också var de tänkt ^^
å så sen e de nyår, herregud att 2010 snart är över, de e sinnesjukt!

15 december

Tänkte börja med att säga ett stort grattis te hanna som fyller år idag! grattis te dig :D

de kan vara så att jag har ont i min svanskota, de kan vara så att jag också har ont i mitt höftben, sen kan de ju också vara så att jag har lite ont i ryggen, och lite ont i magen emellanåt, det kan också vara så att de känns som att jag har feber men har tydligen inte feber, de kan vara så... jag säger inte att de är så.. men jag säger att det kan vara så! :O

var hos kära doktorn idag igen, idag fick dem dock lite blod av mig, 6 rör .... nu e de bara att vänta på provsvar.. säger dem väl lagom te jul att sorry du har cancer.... :S
ne så kan de inte vara :D

måste säga att de har varit hyffsat bra stämning i klassen denna veckan, man har till å me kännt sig välkommen!

tänkte avsluta med att säga att de bara e två dagar kvar i skolan sen e de jullov, då blire ullared, julpynta, slå in paket, halmstad, göra julkorv med farmor, jansson med pappa med mera.. julen är lite mysig ändå! :)

Day 19 – Something you regret

något jag ångrar... asså det som har hänt har hänt, man ska ju helst inte gå runt å ångra grejer man gör..
så jag kommer inte på något jag ångrar.
de e kalrt man ångrar saker man gör ibland, men jag lägger helst det bakom mig,

14 december

då var de 10 dagar kvar te julafton, de e fan helt sjukt, och jag min duktiga fjomp har inte kommit med några recept ännu, great? ska försöka mig på en sminkning också om jag hinner, vafan,
idag så vaknade man runt halv nio, tog fram minijulgranen, kom fram te att ljusen e borta, å dem andra ljusen funkar inte, vafan e detta för skit, de blir att köpa nya sånna! tog fram lite lera också som jag vet att jag köpt för en miljon år sedan, ska nog göra lite smycken av någon anledning ^^
ska snart byta väska också, jag har ju köpt en ny så allt skräp från den gamla ska in i den nya, jo jag ska slänga en hel del också planerade jag ^^
vid ett ska man te fabro doktorn, å mamma ska följa med, jag vill fan inte gå dit själv även om jag e 18, jag gillar inte doktorn och dem brukar vara så knäppa så de inte e sant, så de e skönt att ha med sig mamma!
sedan efter doktorn så blir de direkt ut te skolan för ikväll blir de som sgt anhörigmiddag, ett stort julbord! och jag ska servera, dem ända från min kära familj som kommer är mamma å pappa, synd att resten av familjen inte kan följa med!
så dagen kommer troligen gå ganska snabbt kan man ju hoppas på!
imorgon e de en helt vanlig onsdag, vi ska vara i köket, laga lite mat, å sen hem å dega!
torsdag blir troligen också som en helt vanlig dag, docks ka jag övningsköra på kvällen, de ser man ju knappt fram emot, tydligen ska de ju bli kass väder också, helgen är redan planerad som fasen, å på måndag planeras troligen ullared med mamma, köpa de julklappar man missade ^^
time for breakfast, och byta väska, cya!

13 december

lucia idag då, en hyffsat trevlig dag.
korta lektioner, ett prov på eftermiddagen å så åkte man hem, tog sedan bussen te syster, pj vad elias e jobbig ibland, han e hur söt som helst, men när man har ont i magen å han slänger sig på magen e de jobbigt, eller när han drar i halsbandet jag fått från johan, de e liksom viktigt för mig.

i alla fall, när man väl åker förbi mitt hus me bussen så har de tydligen hänt en olycka utanför, en liten röd bil hade kört rakt in i en annan, mysigt att se de det första man gör när man ska hem.. stackars dem som var inblandade!

imon blire fabro doktorn och sen anhörigmiddag i skolan.. mysigt,

sluta tidigt

har slutat då, får ta 14.00 bussen hem, funderar över att ta en buss te hamneda, de hade varit trevligt att träffa syster, de var fan inte igår.. om hon kunde svara på ett sms eller typ ringa eller nått! sanne om du ser detta, ring mig!

funderade över bussen te halmstad å sen buss hem imorgon på morgonen men kom fram te att honom träffade jag igår, och sanne har jag inte träffat på evigheter!

jag loggar ut!

hejdå naturkunskapsboken!

dags att ah sin sista naturlektion, har redan haft den sista alkoholhanterings lektionen, de känns skönt att saker och ting går mot sitt slut, men jag kommer snart bli nojig över att der "riktiga" livet snart börjar!

Day 18 – Your favorite birthday

har la ingen favorit, bästa åldern borde kanske vara nu senast när man fyllde 18, men jag vet inte, kommer knappt ihåg alla åldrarna, å så har man bara levt 18 år.. ne men jag vet faktiskt inte,

12 december

underbar helg med älskling, skrev inte igår för hade fullt upp med att umgås med johan, ville inte förstöra myspyshelgen med att sätta mig å blogga, sorry bloggen!
blev ju då hämtad i fredags, somnade snabbt som tusan på kvällen, åkte upp te göteborg på lördagen, var inne på lush, checkade in, gick en sväng, drog te liseberg, åt pizza, te hotellet, såg tv lite sen somnade vi, vaknade runt åtta imorse, hotellfrukost och sen ullared, handlade lite grann, sen tillbaka te halmstad, åt å sen tyvärr hem..
nu sitter jag här, klockan e snart åtta, å måste tydligen äta lite å plugga, attans!

10 december

tänkte börja med att säga att idag är de fyra månader med älskling, de känns otroligt, de e ju typ länge!

täntke fortsätta med att säga att jag har varit på riskettan idag, de var faktiskt intressant ändå, å snälla för hela världen kör inte med alkohol i kroppen! jag ber er!

i övrigt har jag varit hemma, skrivit lite historia, nu så är paramore på högsta volym på rummet och jag byter sängkläder, ikväll blir de att jobba, ska vara vid kyrkan vid fem, så blir de att arbeta till cirka 22.00 sen ska man hem, packa ihop sig för att bli hämtad av johan, mycket ansträngande och lång dag blir det! men vad ska man göra åt de^^

Day 17 – Your favorite memory

hm, jag kommer inte riktigt på ett favorit minne just nu faktiskt, har så många bra minnen, vet inte riktigt vilket jag ska ranga högst!
hm.. mitt favorit minne..
eftersom jag redan pratar så mycket om johan här så täntke jag ta ett minne som inte innefattar honom.
får väl ta ett kul minne från förra årets liseberg resa, vi var som vanligt iväg med konfirmanderna som varje år och jag ville åka hanghai, dem som känner mig vet att jag e asrädd för att åka karusell, men ja jag ville prova den i alla fall, men ville så klart inte åka ensam, så jag frågar massa av de ledare som var med men ingen ville åka med, till slut så frågade jag tomten om han ville åka med, å han sa jaja de kan jag väl.
så väl i kön så var jag jätte nervös å stod å sa hela tiden shit jag vågar inte, jag bangar, å tomten försökte lugna mig hela tiden med att säga ingen fara de e inte farligt, de kommer gå bra å jag litade på honom och vi sätter oss i karusellen, å de första tomten säger innan den ska börja är: ne nu är jag också lite rädd.. och båda börja asgarva!
tack tomten, för att du försöker lugna mig och blir själv rädd! men oj så klockrent!

9 december

började skolan runt halv nio, vanliga bussen alltså, har skurit massa kött te kvällens julbord, haft lite lagom ont i magen idag, men de har typ gått över, i alla fall, de har varit en ganska bra dag i skolan, folk har varit trevliga å sådär, gjorde även majonäs föresten, efter skolan så blev de att dra te kyrkan å ha avslutning med dem underbara juniorerna, de blev julmys och disco dem åt massa godis, och vi hade tävling om godis, skoj skoj!
nu sitter man och typ pratar i telefon, jobbigt att prata och skriva samtidigt dock, men de e okej,
suck vad jag e trött ^^
imon blir de riskettan på förmiddagen å jobba på kvällen, sedan bär de av te halland :D

Day 16 – Your first kiss

min första riktigt kyss.. de e egentligen inget att snacka om, var med min första pojkvän, låg i min säng å kollade film, jag var grymt nervör, för jag visste typ att de skulle hända.. men de gick ju bra.. vad mer kan jag säga..

Day 15 – Your dreams

mina drömmar..
jag vill flytta runt lite, jobba på många ställen, resa mycket, se världen liksom, få mycket erfarenhet liksom, gärna skaffa eget, liten restaurang eller ett cafe eller nått sånt!
hade en liten dröm om att bli lärare, hade varit häftigt jag gillar inte lära ut, men annars så är drömmer att starta eget.
inte så lång text denna gången heller!

8 december

sitter i skolan och äter kycklingwok! är i serveringen idag, har föreberett massa tallrikar och bord hela dagen, slutar vid 18.00 idag, har en jätte lust att stanna ikväll, jag vill servera jag tycker de e kul!
men men ska ju upp tidigt imorgon, så borde egentligen åka hem! ^^
jaja, ikväll ska jag göra mitt förkläde, ska försöka hinna ta kort på de jag gjorde i måndags också!
nu e jag mätt! fy!
nähä de blev ett kort inlägg idag, finns inte så mycket att säga om dagen!
puss<3

7 december

jaha klockan e strax efter ett, de blir att gå te bussen runt två, för att ta halv tre bussen till skolan, ikväll väntar ett julbord, jag å tess ska hålla koll på desserten, konstigt nog ser jag fram emot de, även om jag inte gillar desserter, jaja, så de blir en sen kväll ikväll, slutar vid 23.00, de e sent som fan allså, men men vad gör man,
jag har gjort lite historia idag, har inte mycket kvar nu, men behöver ett häfte med tre uppgifter i och behöver rätt sidor till en uppgift jag har här hemma, har föresten på tal om ingenting klippt naglarna äntligen, de behövde vad långa dem var, sitter nu å lyssnar på oskar linnros, har blivit som förälskad i låten debut, jag gillar den!

saknaden är oändlig som vanligt, och stressen är frustrerande!
saknar johan så de bara värker i kroppen, saknar syster har inte träffat henne på hur länge som helst! attans!
å stressen är total, har tretusen grejer som ska göras, och självklart får jag mina underbara stress symptom eller vad vi ska kalla de, stress-sjuk? något ditåt, jag behöver semester ^^

i helgen blir de som sagt julklapps handla, de behövs, jag har många julklappar att köpa i år!

nej nu ska jag sminka mig lite fort, å så sätta upp håret, mitt hår har blivit så där jobbigt tunt igen, de gillas inte, attans vet inte vad jag ska göra åt de! finns kanske inte så mycket att göra åt de!

imorgon är de onsdag! -halva veckan har då gått!

snälla?

kan inte någon skriva en kommentar? funderade över att ta bort bloggen för de verkar som om ingen läser den...

lite random om mig för er som vill veta!

Namn: Marina
Smeknamn: Har jag något?
Ålder: 18 år
Stjärntecken: Skorpion

Utseende
Längd: 163 cm
Vikt:  Jobbigt.. mellan 68-70 kg
Ögonfärg: Bruna
Skostorlek: 39
Piercings: Nej, har bara hål i öronen
Tatueringar: Nej inte ännu, de kanske kommer i framtiden

Vardagligt

Gymnasieprogram: Hotell- Restaurang
Årskurs: 3
Vardagliga aktiviteter: Träffa vänner och pojkvän, sitter vid datorn, lagar mat, pluggar, jobabr i kyrkan
Intressen: Umgås med vänner, familj och pojkvän, smink, mat, drill,

Framtiden
Planer efter gymnasiet: Flytta, resa jobba
Drömjobb: Ha något eget, egen restaurang eller så där.
Mål i livet: Leva livet till fullo och skratta på vägen
Boplats: Någonstans i närheten av familjen, har i och för sig en förkärlek till göteborg

Favorit - 
Film: Inte en aning
Musik: Blandat, har nyligen blivit kär i Debut - oskar linnros
Maträtt: Olika
Årstid: Sommar, jag älskar värmen
Sysselsättning: Att vara kreativ, sminka mig eller andra, pyssla saker, och självklart att mysa
Resmål: Till solen, kroatien är alltid underbart
Outfit: Har nog ingen favorit
Godis: Jag äter inte godis
Färg: Svart, rosa och grönt

"Tre"
Tre favoritsaker: Datorn, sängen mobilen
Tre yrken jag skulle kunna tänka mig: Kock, makeupartist, journalist
Tre länder jag varit i: Kroatien, Tyskland, Frankrike
Tre speciella saker jag gjort: Varit i Stockholm på matmässa, varit i kroatien tio år i rad, blivit gudmor till söta Ida
Tre underbara låtar: (just nu) Debut - Oskar linnros, the only exception - paramore, Annie Hall - oskar linnros
Tre fantastiska filmer: Benjamin Button, Ps. I love you, twilight kanske..

Övrigt
Det första jag gör på morgonen: Kollar klockan på mobilen
Det sista jag gör innan jag går och lägger mig: Kollar batteriet på mobilen för att sen om jag måste ladda den
En dålig vana: Kollar mobilen för ofta..
En ovanlig talang: Inte en aning..

Day 14 – What you wore today

öhm?? klockan e halv tio och jag har precis gått upp.. men okej.. just nu sitter jag i underkläder och leggins, så långt har jag kommit, snart åker knästrumporna på, och jeans och en tröja, i eftermiddag/kväll blir de kockkläder för hela slanten!

efterklok!?

om jag bara hade gjort historian när den skulle göras så hade jag inte haft problemet nu?
attans!

Day 13 – This week

hahaha passande ^^
måndag: skola, pysselkväll, försöka plugga(den gick sådär)
tisdag: plugga massa massa, skolan börjar vid tre, för vi har julbord, sen e de slut vid ungefär elva på kvällen, de känns skönt eller?
onsdag: plugga lite på morgonen, skolan vid tio, slutar vid sex, plugga massa när jag kommer hem (inte en lugn stund) ska hinna göra mitt förkläde också tänkte jag, eftersom pennorna ska tillbaka till kyrkan på torsdag
torsdag: börjar vid kvart över åtta, för sedan efter skolan är de junioravslutning, massa ståhej alltså! planerar att försöka att plugga lite också!
fredag: riskettan 8.30-12.00 hem äta lunch, plugga! packa! vara vid mariakyrkan vid antingen fyra eller fem jag e inte riktigt säker, för då ska några i klassen catera ett julbord där, ´å sen sent på kvällen kommer johan för att hämta mig, å då blir de halmstad!
lördag: morgonmysa med johan, åka te göteborg, shoppa, gå på liseberg, slappa, bara bara vara!
söndag: hotellfrukost, sedan ullared och handla julklappar, sedan tillbaka en runda te halmstad och sen hem till vanliga tråkiga riktiga livet!

6 december

skola, försökt vara duktig och gjort saker i skolan, de har la gått bra antar jag! den jäkla naturen gick mig dock på nerverna, när ska jag öva till de provet om jag är borta hela helgen?
nu på kvällen var de pysselkväll i kyrkan för massa kvinnor, de var riktigt trevligt, jag gjorde en burk, en mugg(julklapp), en ljuskopp(present) och tog med mig ett förkläde som jag täntke göra hemma(present), bilder kommer sen hoppas jag!
har även försökt att få ihop den där nationalistiska texten, som för tillfället är ganska normal, inte jätte nationalistisk då, men vi får väl se hur de går med det?

imorgon börjar man skolan vid 15.00, och slutar 23.00, ja så e de, det är julbord imorgon, så tanken är att plugga massa massa på förmiddagen, göra instuderingsfrågorna till naturen och massa historia, usch vad mycket jag ska hinna denna veckan, som jag inte kommer att hinna med...... jag kämpar in i de sista fan! eller något?
för till helgen ska jag koppla av, bara njuta av trevligt sällskap och shopping,

hiss eller diss

ja men varför inte, vad gör man annars under rasten!?

Hiss:
1. Halsduk - klart man behöver en halsduk nu när de e så himla kallt!
2. säng - en riktigt mysig säng med duntäcke, de e underbart
3 . vänner - självklart eller?
4. pojkvän - saknar kärleken, jobbigt att vara utan, underbart att vara med
5. shoppa - ja?

Diss
1. kylan - usch vad jag e trött på att de ska vara så förbaskat kallt!
2. julklappashandel - jag har inte änns börjat ännu, de e jobbigt att komma på vad fan man ska köpa!
3. läxor - naturkunskap, historia, alkoholhantering, svenska . . . . . .
4. ullared - asså eller? den borde vara på både och, jag e bara trött på att de e så mycket folk jämt!
5. tröttheten - ja jag e trött, alltid! hela tiden! de e ganska tröttsamt O_o

jävla naturkunskap!

helvetes jävla naturkunskap! jag orkar inte! ser de ut som om jag skulle tycka att naturkunskap är roligt? men nej! jag orkar väl inte göra sånt, å nu sitter jag och har rast och väntar på att lektionen ska börja igen så man kan fråga om hjälp, för jag fattar inte, och jag blir snart galen! attans vad dåligt humör jag blev på! hevete!

minst två inlägg om dagen!

ja så blir de ju nästan hela december ju ^^
jag gör ett december inlägg varje dag, och lära-känna-mig-inläggen de e ju jätte bra även om jag missar lite här och var, men jag tycker jag e duktig, även om jag ibland inte skriver så mycket, jag får väl försöka lägga ut lite mera bilder,
borde jag göra en review på lush produkter? någon som har en åsikt? ni e kassa på att kommentera.. så!

5 december

ja jag gjorde aldrig en 4 december -lev med de!
varit i kyrkan idag, familjemässa och ledaravslutning efter de, gott med bakad potatis, skinkröra, tonfiskröra och sallad, trevligt
nu på eftermiddagen har jag mått lite dåligt, mende har gått över en del nu i alla fall, attans jag måste klippa min naglar,
sitter nu och diskuterar julklappar med johan, och med mig själv typ, för usch vad mycket julklappar de blir i år, herregud,
imon e de skola, ända riktiga skoldagen på hela veckan ^^
tisdag, onsdag, torsdag är de julbord, och fredag förmiddag risk ettan, och på eftermiddagen/kvällen catering, sen blir man hämtad av johan, och på lördag blir de göteborg, trevligt trevligt,
ja imon ska jag på pysselkväll i kyrkan också, ska göra lite små söta saker te folk och mig själv ^^

tjockis och tröttis

känner mig helt uppsvälld, åt väl för mycket idag, bläää tjock!!
å så är jag jätte trött, helt sliten!
sova en stund kanske? :O ja!

Day 12 – What’s in your bag

jaha vad brukar ligga i väskan, ett litet kit med hårsspray, borste, nagelfil, handkräm, å lite annat smått å gott,
sen brukar de alltid ligga tjejprylar, huvudvärkstabletter, plåster, en spegel, nagelklippare, just nu ligger de nog nagellacket från en tidning också från när jag öppnade tidningen, plånboken brukar ligga i väskan också, massa papper, skol grejer, pennor sudd, linjal, mössa och vantar ligger där ibland, plastpåsar te när jag brukar cykla för att ha på sadlen, cykellåset, ja de e väl de som ligger där!

bara lite trött!

hemma efter en lång dag i köket på skolan, julbordet gick bra, maten blev klar i tid och så vidare...
men fy fan vad jag är trött, dem där fyra timmarna sömn jag fick, de räcker fan inte, men nej jag har inte stupat ännu! just nu sitter jag å pratar i telefon, precis som vanligt!
kyrkan imon, de betyder upp tidigt, å attans jag måste skriva den där listan!

Day 11 – Your siblings

attans jag missade igår, får ta den idag istället,
mina syskon jag har två äldre syskon

Min storebror: Mario Andersson, 28 år. sambon heter Jenny, sonen heter Liam, han har alltid varit, liksom lite hjälte för mig, han var storebror och de var lite häftigt att ha en så mycket äldre bror. vi snackar inte så mycket nu för tiden, han har sitt jag har mitt, men jag hoppas han är där om jag behöver det.

Min storasyster: Sanne Holmstedt, 23.. nej fan 24 år! Hon är gift med Hasse (Hans) dem har sonen Elias och dottern Ida. när vi var mindre så var jag definitivt den jobbiga lillasystern, jag blev alltid utslängd ur hennes rum(jag förstår inte varför, haha) vi har fått grymt mycket bättre kontakt nu på senare år, när jag har blivit lite mer vuxen, då har vi systrar varandra att prata med!

Jag älskar er!

fit for fight!?

efter cirka fyra timmars sömn e man redo för dagens julbord i skolan, detta kommer bli intressant om jag orkar hela dagen! jag kanske stupar halvvägs!

Lasse Stefanz

kom precis hem ifrån lasse stefanz, ja jag kom ner i alla fall, de var riktigt trevligt, jag å ida hade de skoj,
nu ska jag sova för jobba i skolan imorgon, godnatt!

negativ?

jag e trött på att klaga här på bloggen, men vafan!? min blogg, å jag måste få ur mig min frustration

1. en historia uppgift, jag ska skriva en historisk beskrivning av några kungar å skit å så måste de vara en nationalistisk text, den ska "glöda av svenskhet" men vafan! i helvete! jag kan inte skriva sånt! jag e anti rasist för hela friden? hur skriver man då en nationalistisk text? typ sverige är jätte bra för kungarna blir dödade av sina bröder och blir dem inte dödade blir dem avsatta, jävla tragedier? hur ska man kunna "glöda av svenskhet" när de inte finns nått bra att skriva om??

2. som jag tidigare har sagt är de fredagkväll, och jag pluggar vafan? ska de vara så, usch jag känner mig ensam

3. jag saknar johan, så jävla mycket! de gör fan ont! suck!

4. jag är trött och har huvudvärk, ja men great! samtidigt ska man "glöda av svenskhet" de ända som glöder just nu är mitt huvud, de e fan varmt här inne för elementet står ju på typ övervarmt!

5. jaha imorgon ska man till skolan, JA en lördag, för vi har ett julbord då, kul? skoj att vara i skolan mellan elva och tio på kvällen, en lördag, fan jag kunde spenderat den lördagen på ett bättre sätt!

ne nu har jag klagat tillräckligt tillbaka till den nationalistiska texten, jävla kungar!

en fredagkväll?

okej.. det är fredagkväll, jag sitter hemma, pluggar, lyssnar musik å har absolut inte roligt!
så ska de väl inte vara en fredagkväll? men hade man haft skjuts så hade jag kunnat gå på lassestefanz, de hade varit roligt, dansa av sig lite, skit kul hade de varit, men nej då, här sitter man en fredagkväll hemma.. vafan?

Goldy Moss

Lite julig kanske? de måste ju inte vara rött, guld, bronze och grönt, jag gillar den :)
de tre ögonskuggorna jag i huvudsak använde var från claudia cosmetics :)








3 december

i skolan blev de att rulla tryfflar och göra klart pepparkakshuset, kolla förra inlägget hur det blev,
sen bussen hem, gick en snabb runda genom stan å handlade på maxi, väl hemma blev de datorn, fixa några sista grejer på naturarbetet som jag trodde var klart men som inte var de, så nu e naturen klar, alkoholen tror jag är färdig, och svenskan ska jag gå igenom igen sen annars e den praktiskt taget färdig då e de bara historian kvar,
frågan e om man ska ner och dansa eller om man ska strunta i de.. ?

kreativt?

Gjorde på estetiskverksamhet i onsdags!



Pierre i klassen har gjort denna tårta formad som en amerikansk fotboll! mycket snyggt



de fula pepparkakshuset föreställande kärnhuset!


2 december

ja idag har jag, tess å jenny börjat på att göra ett stort pepparkakshus föreställande kärnhuset (en byggnad på vår skola) just nu är den bara stor och full av smällt socker, förhoppningsvis så får den lite fönster och en trappa imorgon, gärna massa snö och liknande också, vi får väl se,

i övrigt har jag jobbat i kyrkan idag, med juniorerna, dem hade fångarna på fortet, roligt! dem var duktiga, dem hittade nycklarna och försökte lösa ordet, till slut fick vi hjälpa dem lite, men de gick la till slut, nästa torsdag e de avslutning, och nu på söndag har vi ledaravslutning, igår hade vi terminavslutning med drillen, mycket avslutning på gång nu!

nästa helg är planerad, den kommer nog bli helt underbar tror jag, jag kommer få vara med min älskling och det är de som räknas, vart vi är någonstans spelar ingen roll!

Day 10 – What you wore today

jag hade på mig, underkläder, leggins, knästrumpor, svarta jeans tights, ett brunt linne, en rosa kofta och en svart grå randig tjockiströja... ja jag är frusen, jag fryser ihjäl nu när de e så här kallt så måste ha mycket kläder på mig,
väl i skolan bytte man om till kockbyxor och kockrocken, även förkläde och kockskor,
de var väl de jag hade på mig idag,
jo just nu sitter jag i pyjamas, en röd siden skjorta med fjärilar på och gråa mjuka byxor,

ja jo men utomhus hade jag svart dunjacka, vit halsduk, svarta vinterskor, svart mössa och brun svart randiga tumvantar ^^

1 december

då var det december, det blir ingen kalender, för jag kommer inte att ha tid att fixa det tyvärr, men jag ska försöka göra lite julsminkningar och lite julrecept ska det komma upp också hoppas jag!
nej orkar nog inte skriva mera nu...

Day 09 – Your beliefs

vad jag tror på? som i religion?
ja jag är ju ganska aktiv i kyrkan, jobbar med barngrupper och konfirmander, så jag är kristen, om jag tror på gud är jag inte säker på, ibland gör jag det och ibland inte, jag kan ju inte bevisa om han finns eller inte, så jag vet faktiskt inte, till viss del tror jag, jesus har nog fan funnit en gång i tiden, men om han är guds son det vet jag inte,

RSS 2.0