Potatiskaka med choklad!

en variant på kladdkaka med kraftig chokladsmak och helt utan mjöl! alltdå glutenfri :D
 
 
ingredienser:
3-4 sönderkokta och pressade/mosade potatisar
100 g smör
2 ägg
1 dl socker
1 msk vaniljsocker
5 msk kakao
½ tsk salt
 
1. smält smöret och blanda i alla ingredienserna, använd gärna elvisp så potatisen riktigt mosar sig!
2. smörj en 18 cm springform med smör och bröa med kokos, häll i smeten, grädda kakan lite längre ner i ugnen 150 grader ca 30 minuter.
 
 
tips:
jag gjorde en glasyr på chokladflorsocker och vatten och la överst på kakan för en extra lyxig känsla! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0