back

då var man tillbaka i skolan, de känns ju verkligen sådär asså.. jag hade hellre varit på min praktikplats nu!
tydligen blir jag äldre imorgon! jag vet inte riktigt hur det känns..
har föresten tagit reda på lit emer angående läxorna och det var ju en lättnad i alla fall! historian har jag fram te jullovet, alkoholhanteringen blev ändrad, en ny uppgift längre att arbeta, svenskan har hon tydligen glömt, och ja föresten vi har studiedag på måndag!den kan ha räddat mitt liv! :O
har tydligen planerat julbord på fredag denna veckan, och fredag nästa vecka! sen lördagen därpå så ska vi ha julbord i skolan.. fan vad mycket julmat! usch så äckligt de lär vara när julen väl är här! aja!
men i alla fall, jag å johan planerade att åka te göteborg å gå på liseberg, tydligen ska de vara mysigt te jul å så, hoppas verkligen vi hinner det! de lät romantiskt ju, gå där å hålla hand bland lamporna!
men förhoppningsvis så hinner vi ju, vi får ta oss tiden! de e viktigt ju, viktigt för oss!

i alla fall, nu snart så ska man ha naturkunskap, ska skriva om en energikälla typ, har för mig jag hade bioenergi, men aja, vi får se :)

orkar nog inte skriva mer, och ingen orkar läsa mer nu så jag kan skriva mer när jag kommer hem istället då!
idag blire en extra drillträning! kom fram te att jag inte hinner hem emellan så skit med jag har inte någon musik med mig men hoppas på att det finns på godset, annars så får jag messa någon annan som kan ha med sig en skiva med musiken vi behöver på!
ne nu e de nog fan dags att göra nån nytta, ju fortare jag börjar med energi uppgiften ju fortare kommer jag hem!
xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0